Przekładka z mk4 do mk3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam w planach przekładkę całego wnętrza od mk4 do mk3. Czyli kokpit, boczki i wszystkie plastiki. Z tego co wiem nie ma z tym problemów i powinno pasować.
Czy ktoś to robił? Czy napewno wszystko pasuje?

[ wiadomość edytowana przez: maniutello dnia 2008-02-25 17:03:22 ]

up

Witam
Wg mnie to wszystko powinno pasować choć przyznam się szczerze że dokładnie nie znam zakamarków budy MK3 w każdym razie wiekszość rzeczy z wypsażenia pasuje więc i deska rozdzilcza powinna sie zmieścić-mógłbyś przeprowadzić oględziny i poszukać zdjęć wnętrz w MK3 w google przykładowo i podpatrzeć czy nie ma tam takiej wizji.
Pozdrawiam

Zauważyłem kilka różnic . Sterowanie nawiewem i ogrzewanem jest trochę inne i klamki w mk4 mają blokade drzwi.

Witam
Jeśli chodzi o nawiewy to chyba nagrzewnica jest ta sama więć plug'n'play bo linki podciągniesz sobie pod pokrętła a nie pod suwaki albo ewentualnie zmienisz linki w całości.Jeśli chodzi o drzwi to blacha jest ta sama co w MK4 więc jak bedziesz miał klamki z MK4 to przełożysz sobie zamki jeśli są inne no i cięgna pod klamke i zamknięcie.
Pozdrawiam

A jak z podłączeniem zegarów? U mnie nie ma obrotomierza no i kostki do podłączenia są chyba inne.

Witam
Pewnie wiązka się dużo nie różni tylko same końcówki są inne więc albo zmienisz końcówki albo całą wiązkę z drugiego auta co będzie napewno najprostsze a o obrotomierz się nie bój-ja też nie miałem a teraz jest i do tego jeszcze nawet działa
Najlepiej gdybyś miał drugie auto na części.
Pozdrawiam