Soft do corolli 1,4 vvti

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
szukam oprogramowania na pc dzieki któremu można zdiagnozować silnik i nietylko przez OBD II czy jest dostępne takie oprogramowanie do corolli, widziałem że do innych samochodów nie ma wiekszego problemy Jeśli ktoś posiada takowe lub wie gdzie można je ściągnąć proszę o info

Dziekuje
Toyota Corolla 1.4 vvti 2004 rok
walus_@op.pl

Też dość długo szukałem i nie znalazłem.. niestety to nie VW... Ale przynajmniej sie nie psuje

Cytat:
2008-02-21 19:52:53, Gucio22b pisze:
Też dość długo szukałem i nie znalazłem.. niestety to nie VW... Ale przynajmniej sie nie psuje

Ciekawe co ja robie przez 8 godzin codziennie Ta jakosc budzi emocje

Cytat:
[...] Ciekawe co ja robie przez 8 godzin codziennie [...]

A bazujac na swoim doswiadczeniu mozesz powiedziec ktore modele Toyoty sa najmniej awaryjne? Jestem szczegolnie ciekaw jak to wyglada z Avensis i RAV4. Obecnie mam 2-litrowa Corolle D4D (jak pewnie wiesz z innego watku ) ale rozwazam przesiadke za jakis czas na cos innego i mimo problemow z ta Corolla nie wykluczam Toyoty.
A tak swoja droga 8 godzin pracy przy Toyotach i po pracy tez Toyota na forum - chyba faktycznie to lubisz

Cytat:
2008-02-28 18:56:19, loozer pisze:
A bazujac na swoim doswiadczeniu mozesz powiedziec ktore modele Toyoty sa najmniej awaryjne? Jestem szczegolnie ciekaw jak to wyglada z Avensis i RAV4. Obecnie mam 2-litrowa Corolle D4D (jak pewnie wiesz z innego watku ) ale rozwazam przesiadke za jakis czas na cos innego i mimo problemow z ta Corolla nie wykluczam Toyoty. A tak swoja droga 8 godzin pracy przy Toyotach i po pracy tez Toyota na forum - chyba faktycznie to lubisz

Najmniej awaryjne sa te przed 98 r.Japan Denso.
Reszta to loteria,jak z wszystkim co jest obecnie produkowane w China, Malesia, Turkiye, Magyar, Slovakia, England ,France.
Apropos wygrales kiedys w totka?

Cytat:
[...] Apropos wygrales kiedys w totka?

Tylko trojki. I to rzadko. Ale nie trace nadziei!