III Youngtimer Party - Tor Poznań - 13.10.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
AUTOMOBILKLUB WIELKOPOLSKI
Koło Youngtimer

Zaprasza na
III Youngtimer Party

Termin imprezy: 13 październik 2007 (sobota)
Miejsce imprezy: Tor Poznań ul. Wyścigowa 3, 62-081 Przeźmierowo

W programie imprezy przewidziany jest szereg prób sprawnościowych rozgrywanych na terenie Toru Poznań.
Jedną z atrakcji będzie przejazd 4 pełnych okrążeń Toru Poznań.

Zgłoszenia do rywalizacji należy wysyłać do dnia 09.10.2007
na adres e-mail: mat_b@o2.pl (Mateusz Borowski)
na formularzu zgłoszeniowym: ZGŁOSZENIE

Wpisowe w wysokości 120zł od załogi należy wpłacić do podanego terminu na nr konta Automobilklubu Wielkopolski podanego w mailu potwierdzającym przyjęcie zgłoszenia

Po terminie 09.10.2007 – jeśli będą wolne miejsca na liście startowej wpisowe wynosi 150 zł od załogi.
Załogom które zrezygnują z uczestnictwa po zamknięciu listy, 09.10.2007, nie będzie zwracane wpisowe.
Maksymalna liczba uczestników to 60 załóg – o wpisaniu na listę uczestników decyduje kolejność przyjęcia zgłoszenia.

Wpisowe obejmuje koszt obiadu w trakcie imprezy dla dwóch osób (kierowca + pilot), istnieje możliwość wykupienia dodatkowych posiłków dla osób towarzyszących (15zł/os.)

Więcej szczegółów i zasady uczestnictwa w regulaminie: REGULAMIN

Poprzez fakt podpisania (wysłania) zgłoszenia uczestnik potwierdza znajomość i podporządkowanie się Regulaminowi, jednocześnie rezygnując z dochodzenia jakichkolwiek roszczeń w stosunku do organizatora i Automobilklubu Wielkopolski na drodze sądowej lub innej.

Relacja z I Youngtimer Party

Relacja z II Youngtimer Party

ZAPRASZAMY!!!

Wybiera się ktoś do Poznania?

kiedy następny?

prawdopodobnie 29.03
szykuj Zoche

Ja sie szykuje na ta impreze

Fajnie. Widzę, że będzie się działo.
Kto jeszcze?

Cytat:
2008-01-31 13:26:09, janas81 pisze:
Fajnie. Widzę, że będzie się działo. Kto jeszcze?

co tak późno

termin jest już pewny
dokładnych danych odnośnie wpisowego, prób itp. jeszcze nie mam

jezeli jakims cudem mi sie uda zrobic motor i dotrzec, to bede. A jak nie to moze jako widz przyjade.

AUTOMOBILKLUB WIELKOPOLSKI
Koło Youngtimer

Zaprasza na
IV Youngtimer Party

Termin imprezy: 29 marzec 2008 (sobota)
Miejsce imprezy: Tor Poznań ul. Wyścigowa 3, 62-081 Przeźmierowo

W programie imprezy przewidziany jest szereg prób
sprawnościowych rozgrywanych na terenie Toru Poznań, również na torze kartingowym oraz przejazd 4 pełnych okrążeń Toru Poznań.

Zgłoszenia do rywalizacji przyjmujemy w terminie od 26 lutego do 14 marca na stronie www.youngtimerparty.musicaviva.pl

Wpisowe w wysokości 120zł od załogi należy wpłacić do 15.03.2008r. na nr konta Automobilklubu Wielkopolski podanego w mailu potwierdzającym przyjęcie zgłoszenia.

Po terminie 14.03.2008 – jeśli będą wolne miejsca na liście startowej wpisowe wynosi 180 zł od załogi.
Załogom które zrezygnują z uczestnictwa po zamknięciu listy, tj. 14.03.2008, nie będzie zwracane wpisowe.
Maksymalna liczba uczestników to 60 załóg – o wpisaniu na listę uczestników decyduje kolejność przyjęcia zgłoszenia. W przypadku dużego zainteresowania utworzona zostanie lista rezerwowa lub zwiększona zostanie ilość dopuszczonych załóg.

Wpisowe obejmuje koszt obiadu w trakcie imprezy dla dwóch osób (kierowca + pilot), istnieje możliwość wykupienia dodatkowych posiłków dla osób towarzyszących (20zł/os.)

UWAGA! Przed rozpoczęciem zawodów odbędzie się Badanie Kontrolne (BK) każdego pojazdu mającego brać udział w imprezie – w tym badanie głośności – szczegóły dot. BK w regulaminie.

Po części oficjalnej Youngtimer Party na terenie Toru Poznań odbędzie się spotkanie integracyjne dla wszystkich uczestników imprezy oraz osób towarzyszących.

Wszelkie pytania i wątpliwości można kierować na adres:
youngtimer@aw.poznan.pl

Poprzez fakt podpisania (wysłania) zgłoszenia uczestnik potwierdza znajomość i podporządkowanie się Regulaminowi, jednocześnie rezygnując z dochodzenia jakichkolwiek roszczeń w stosunku do organizatora i Automobilklubu Wielkopolski na drodze sądowej lub innej.

Relacja z I Youngtimer Party
www.aw.poznan.pl/imprezy2006/20060311youngtimer/index.htm

Relacja z II Youngtimer Party
www.aw.poznan.pl/imprezy2007/20070324youngtimer/index.html

Relacja z III Youngtimer Party
www.aw.poznan.pl/imprezy2007/20071013youngtimer/index.html

ZAPRASZAMY!!!

Wyslalem zgloszenie ale dosc pozno-byl juz komplet Nie dostalem jeszcze odpowiedzi

Ja dostałem maila że trzeba wpłacić do piątku...czyli do 7go

Na pewno pojedzie więcej niż 60 załóg (80?), bo chętnych jest dużo.
Mam nadzieję Mysza, że dostaniesz maila na dniach i zobaczymy twoje 127 w Poznaniu.

I ch...j w dupe - nie jade .Bardzo ciezki kontakt z organizatorami , pisalem mejle i nawet zadzwonilem - niestety nie dostalem zadnej odp.Nie moge sie nawet dowiedziec czy moje zgloszenie dotarlo...Za pozno sie zglosilem i to raczej moja wina