Dystanse

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam chcial bym was spytac czy mozna dostac takie dystanse do escorciny aby załozyc takie felgi http://moto.allegro.pl/item319046405_felgi_stalowe_14_5x160_et48_5_ford_transit.html
Wpadlem sobie na pewien pomysl ze mogl by to ciekawie wygladac.. wiec chcial bym go zrealizowac..
rozwazam kupno ich i oddanie do chromowania aby nabraly ladnego wygladu i polysku.. dlatego iz nie stac mnie na flegi ktore mi sie podobaja a takze bedzie troche inaczej .. niz wszyscy..
prosze o jakas opinia pozdrawiam

wiem, ze dostaniesz adapter 5x130 i bedziesz jezdzil bez jednej sruby, a jak sie ma sprawa do 5x160 to nie mam pojecia

na 5x160 normalnie sie adapter robi i na wszystkie śruby przykręca koło

Cytat:
2008-03-07 12:36:38, gobLE pisze:
witam chcial bym was spytac czy mozna dostac takie dystanse do escorciny aby załozyc takie felgi http://moto.allegro.pl/item319046405_felgi_stalowe_14_5x160_et48_5_ford_transit.html Wpadlem sobie na pewien pomysl ze mogl by to ciekawie wygladac.. wiec chcial bym go zrealizowac.. rozwazam kupno ich i oddanie do chromowania aby nabraly ladnego wygladu i polysku.. dlatego iz nie stac mnie na flegi ktore mi sie podobaja a takze bedzie troche inaczej .. niz wszyscy.. prosze o jakas opinia pozdrawiam

a tak w ogóle piszesz ze Cie nie stać na felgi które Ci sie podobają a myslisz ze wychoromowanie takich trupów to bedzie tanie??? do tego adaptery, śruby.. hoho .. to ja już widze ze można zamknąć ten temat bo nic z tego nie bedzie

Cytat:
2008-03-07 15:13:11, VinCe pisze:
a tak w ogóle piszesz ze Cie nie stać na felgi które Ci sie podobają a myslisz ze wychoromowanie takich trupów to bedzie tanie??? do tego adaptery, śruby.. hoho .. to ja już widze ze można zamknąć ten temat bo nic z tego nie bedzie

A może kolega chce kupić chrom w spray'u...

Cytat:
2008-03-07 15:13:11, VinCe pisze:

hymmm tak wiem iz chromowanie felg jest drogie lecz jesli wiesz gdzie szukac i gdzie jest taniej po znajomosci oplaca sie zapowiedzialem chec kupa a nie kupno wlasnie po to chcialem uslyszec wasza opinie na ten temat
Felgi ktore chial bym miec kosztuja 2000pln a lacznie z dystansami chromowaniem (przy ktorym nie ma znaczenia jak wyglada oddana rzecz gdyz itak wszystko najpierw laduje w galwanizacji potem jak sie nie myle miedziowanie a potem juz zanuzanie... miedziowanie...) oraz felgami nie wyniesie mnie to 2000pln tylko maxsimum 500 -700 w zaleznosci od tego ile beda kosztowaly dystanse i czy bedzie to mozliwe..
Niestec mnie to nie znaczy ze chcial bym to zrobic za 200zl lub 300
to takie male wytlumaczenie dla kolegi
pozdrawiam
a co do chromu w sprea'u oczywiscie to nie wchodzi w gre bo kazdy z nas wie co to jest..

[ wiadomość edytowana przez: gobLE dnia 2008-03-07 16:23:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: gobLE dnia 2008-03-07 16:29:39 ]

Cytat:
2008-03-07 16:20:26, gobLE pisze:
hymmm tak wiem iz chromowanie felg jest drogie lecz jesli wiesz gdzie szukac i gdzie jest taniej po znajomosci oplaca sie zapowiedzialem chec kupa a nie kupno wlasnie po to chcialem uslyszec wasza opinie na ten temat Felgi ktore chial bym miec kosztuja 2000pln a lacznie z dystansami chromowaniem oraz felgami nie wyniesie mnie to 2000pln tylko maxsimum 500 -700 w zaleznosci od tego ile beda kosztowaly dystanse i czy bedzie to mozliwe.. Niestec mnie to nie znaczy ze chcial bym to zrobic za 200zl lub 300 to takie male wytlumaczenie dla kolegi pozdrawiam a co do chromu w sprea'u oczywiscie to nie wchodzi w gre bo kazdy z nas wie co to jest.. [ wiadomość edytowana przez: gobLE dnia 2008-03-07 16:23:21 ]

no to jak maksimum 500-700 to miło.. tylko same adaptery z Duraluminium kosztują minimum 500pln... wiec daruj sobie temat lepiej

Cytat:
2008-03-07 16:26:52, VinCe pisze:
no to jak maksimum 500-700 to miło.. tylko same adaptery z Duraluminium kosztują minimum 500pln... wiec daruj sobie temat lepiej

chcialem tylko uzyskac odpowiedz czy jest mozliwe zalozenie takich felg .. ale coz dziekuje za odpowiedzi
jesli poradze sobie z tym pokaze fotki pozdrawiam

Niestety z mojego planu nic nie wyjdzie akurat tyczacego sie walsnie tych felg gdyz dowiadywalem sie o dystanse i niestety ale nie ma owych nigdzie .. pytalem ile moglo by to kosztowac u tokarza powiedzial ze okolo 600pln tocznieie

[ wiadomość edytowana przez: gobLE dnia 2008-03-12 11:00:28 ]