Poszukuję zakładu blacharskiego i lakierniczego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję zakładu, który zajmuje się odrestaurowywaniem starych samochodów, ewentualnie bardzo dobrego blacharza i bardzo dobrego lakiernika. Chodzi mi o profesjonalne odnowienie nadwozia. Nie szukam partaczy, bo takich, to na pęczki. Szukam kogoś, kto zrobi to perfekcyjnie i da mi na to gwarancję.
Poszukiwany zakład na terenie Krakowa, lub okolic, natomiast jeśli gdzieś jest ktoś, kto jest godny polecenia na tyle, że warto targać do niego lawetą samochód, to może być też z innego miasta/wioski.

Proszę potraktować poważnie i nie robić zbędnego OT.

W Warszawie i okolicach moglbym Ci polecic ..natomiast w Krakowie na mysl przychodzi mi tylko Furtak - koles , ktory zbudowal SLRa. Robi bardzo ladnie fury.

zależy ile chcesz wydać, Jest blacharz u którego widziałem stare fury w trakcie robienia, Kraków, ul.Kosocicka, w rejonie jak jest ten sklep z płytkami -HEBAN, mniej więcej http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=krak%F3w&Submit=Szukaj&long=20.0123456&lat=50.0048336&type=3&scale=1, po drugiej stronie jak ten sklep. Nie wiem jak koleś robi, kiedyś byłem u niego i miał pare starych aut i ma komorę i to raczej warsztat profi za podejrzewam profi pieniądze.

Na dodatek nie kazdy sie wezmie za np Fiata bo koszty odbudowy beda porownywalne np z Jaguarem i szkoda im czasu na "nieprestizowe" wozy. Z wawy polecam www.setniewski.pl

Na dodatek nie kazdy sie wezmie za np Fiata bo koszty odbudowy beda porownywalne np z Jaguarem i szkoda im czasu na "nieprestizowe" wozy. Z wawy polecam www.setniewski.pl

Dzięki Przejadę się tam w okolice hebana i jeszcze do jednego człowieka, a jakby co, to będę dalej drążył temat
Pozdrawiam