| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-02-13 23:38:52 Witam
Właśnie ogłosiłem konkurs fotograficzny. Dla osób zainteresowanych szczegolu dostepne pod adresem Silesia OKP W razie jakich kolwiek dodatkowych pytań proszę o kontakt gerrif@poczta.fm[addsig] |
maxsped Forumowicz Windstar Opel Serle | 2008-02-14 10:49:10 Witaj GN
Pytanko czy zdjecia mają być orginalne czy po TUNINGU
i drugie pytanko czy to ma być ściśle związane z zimą
pozdr maxsped |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-02-14 11:25:01 Zdjęcia tylko i wylącznie orginalne ... zeby nie bylo za prostu ... co do motywu ... hmmm ... dowolny ... cokolwiek co zwiazane z feriami zimowymi ... ale jezeli ktos byl gdzies w cieplych krajach itp to tez moze byc. Ogolnie cokolwiek w feriami. Najwazniejsze jest to aby zareklamowac to zdjęcie tak aby mnie jak i innych członkó komisji konkursowej (jak to poważnie brzmi ![]() ) stwierdzili że to jest najlepsze.
P.S. Następuje skrócenie terminu nadsyłania zdjęć. Nowy termin to 29.02.2008r. |
maxsped Forumowicz Windstar Opel Serle | 2008-02-18 18:30:58 HELOO
A jaki przewidujecie format tych fotek bo coś nigdzie nie pisze
|
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-02-19 12:24:29 Co do formatu to taki aby na emaila sie zmiesic ... to mnie akuurat wogole nie interesuje ... poprostu zeby byly to zdjecia o tematyce ferii. |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2008-02-21 00:30:26 chetny. Wchodze do zabawy. |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-02-24 22:13:15 No to panie prezesie bardzo sie z tego ciesze ... moze inni tez pojda w slady prezesa i sie dolacza? |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2008-02-27 17:22:45 Ja juz przeselekcjonowalem i mam 4, musze jescze z nich wybrac to jedno najwlasciwsze
Zachecam wszystkich do udzialu!! Zostaly jescze 2 dni, wiec kazdy zdazy przegladnac swoje fotki i wyciagnac asa
Niech Gerrif i skład sędziowski ma później troche roboty pozniej z wyborem.... najlepszego, i niech posiadza kilka nocek ![]() |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-02-29 11:01:40 W dniu disiejszym o godzinie 24:00 nastepuje zakonczenie konkursu fotograficznego. Osoby zainteresowane proszone sa o nadeslanie swoich propozycji konkurosowych. |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-03-02 23:08:54 No i konkurs zakonczony ... musze stwirdzic iz z powodutak duzej aktywnosci wygrali wszyscy ... gdyz zglosilo sie az 3 klubowiczow ... teraz tylko wybierzemy to zdjecie najlepsze ... no i wysylam nagrody ... Pozdrawiam. |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2008-03-03 14:51:39 Oj to szkoda ze malo osob wzielo udzial mam nadzieje ze moja fotka doszla, bo nie dostalem zadnego potwierdzenia... |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-03-03 21:58:51 Spoko ... fotki doszly ... a co do konkursu ... ten byl pierwszy a wiec nastepne beda tylko i wylacznie lepsze ... obiecuje ze ten nie byl ostatni. Juz niedlugo ogloszenie wynikow |
Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2008-03-04 20:05:56
A bo zakręcony jesteś jak domek ślimaka. Wszystkie wątki czytasz a zapominasz o najważniejszym. Szybciorem mi odpisuj na Dolnośląskim |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2008-03-09 10:58:13 Mam pytanie a czy jest tu ktos kto bardzo dobrze zna się na aparatach? Proszę o pomoc własnie taką osobę
W chwili obecnej posiadam aparat Canon ixus50 ale ostatnio zaczalem sie zastanawiac nad kupieniem sobie nowego kolejnego aparatu tylko chcialem wiedziec jaki i czy zauwaze wielka roznice czy moja kasa poprostu pojdzie w błoto bo zdjecia beda takie same lub będą się różniły prawie niewidocznie. Ostatnio zastanawialem sie nad kupieniem lustrzanki Nikon D40 lub D40x, ale juz szedlem kupc go do MediaMarkt i tam koles zaczal mi go rozradzac i powiedzial ze lepsze fotki będe robił aparatem Panasonic Lumix DMC-FZ18. Ja niestety jeżeli chodzi o aparaty to nie znam sie na tym wcale, jestem poprostu zwykłym amatorem i pstykaczem prostych zdjęć. Proszę was o radę czy warto zmieniac w moim przypadku aparat a jesli tak to na ktory z tych lub moze jakas inna propozycja?? |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2008-03-09 12:25:03 odpuść sobie D40 w jakiejkolwiek wersji by nie był. Jeśli myślisz nad czymś tej klasy to faktycznie kup sobie tego panasonica, którego polecał Ci sprzedawca. Nie jest to lustrzanka ale kupować lustrzankę tylko i wyłącznie dla samego faktu posiadania lustrzanki jest bez sensu (IMHO).
pzdr ![]() |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-03-09 16:24:16 Ja osobiscie mam panasłonika FZ8 i nie ukrywam iz jest rewelacyjny ... bawie sie nim od dluzszego czasu i jest super. Rewelacyjnie robii zdjeicia. |
miklo Forumowicz V6 w autobusie Warszawa | 2008-03-10 11:15:09
Sam? Co do D40 - to jest właśnie lustro pomyślane jako pstrykadełko dla japońskich turystów waląców z pół obrotu. Efekty z niego wyskakujące oczywiście deklasują wszelakie kompakty. |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2008-03-10 22:42:01 milko sam ... jak sie ustawi samowyzwalacz |
-kudlaty- Forumowicz 2xsenator lublin | 2008-03-11 20:14:39
czekamy z niecierpliwością |