Konkurs ... Ferie z aparatem.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Właśnie ogłosiłem konkurs fotograficzny. Dla osób zainteresowanych szczegolu dostepne pod adresem

Silesia OKP

W razie jakich kolwiek dodatkowych pytań proszę o kontakt gerrif@poczta.fm[addsig]

Witaj GN

Pytanko czy zdjecia mają być orginalne czy po TUNINGU

i drugie pytanko czy to ma być ściśle związane z zimą

pozdr maxsped

Zdjęcia tylko i wylącznie orginalne ... zeby nie bylo za prostu ... co do motywu ... hmmm ... dowolny ... cokolwiek co zwiazane z feriami zimowymi ... ale jezeli ktos byl gdzies w cieplych krajach itp to tez moze byc. Ogolnie cokolwiek w feriami. Najwazniejsze jest to aby zareklamowac to zdjęcie tak aby mnie jak i innych członkó komisji konkursowej (jak to poważnie brzmi ) stwierdzili że to jest najlepsze.

P.S. Następuje skrócenie terminu nadsyłania zdjęć. Nowy termin to 29.02.2008r.

HELOO

A jaki przewidujecie format tych fotek bo coś nigdzie nie pisze

Co do formatu to taki aby na emaila sie zmiesic ... to mnie akuurat wogole nie interesuje ... poprostu zeby byly to zdjecia o tematyce ferii.

chetny. Wchodze do zabawy.

No to panie prezesie bardzo sie z tego ciesze ... moze inni tez pojda w slady prezesa i sie dolacza?

Ja juz przeselekcjonowalem i mam 4, musze jescze z nich wybrac to jedno najwlasciwsze

Zachecam wszystkich do udzialu!! Zostaly jescze 2 dni, wiec kazdy zdazy przegladnac swoje fotki i wyciagnac asa

Niech Gerrif i skład sędziowski ma później troche roboty pozniej z wyborem.... najlepszego, i niech posiadza kilka nocek

W dniu disiejszym o godzinie 24:00 nastepuje zakonczenie konkursu fotograficznego. Osoby zainteresowane proszone sa o nadeslanie swoich propozycji konkurosowych.

No i konkurs zakonczony ... musze stwirdzic iz z powodutak duzej aktywnosci wygrali wszyscy ... gdyz zglosilo sie az 3 klubowiczow ... teraz tylko wybierzemy to zdjecie najlepsze ... no i wysylam nagrody ... Pozdrawiam.

Oj to szkoda ze malo osob wzielo udzial mam nadzieje ze moja fotka doszla, bo nie dostalem zadnego potwierdzenia...

Ja Myśle że pomysł z konkursem był fajny tylko temat jakiś troszke inny jak by był to by sie frekfancja była lepsza

Sam sie motałem jaką fotke by wysłać i nic nie wymotałem

Spoko ... fotki doszly ... a co do konkursu ... ten byl pierwszy a wiec nastepne beda tylko i wylacznie lepsze ... obiecuje ze ten nie byl ostatni. Juz niedlugo ogloszenie wynikow

Cytat:
2008-03-03 18:44:54, maxsped pisze:
J Sam sie motałem jaką fotke by wysłać i nic nie wymotałem

A bo zakręcony jesteś jak domek ślimaka.
Wszystkie wątki czytasz a zapominasz o najważniejszym.
Szybciorem mi odpisuj na Dolnośląskim

Mam pytanie a czy jest tu ktos kto bardzo dobrze zna się na aparatach? Proszę o pomoc własnie taką osobę

W chwili obecnej posiadam aparat Canon ixus50 ale ostatnio zaczalem sie zastanawiac nad kupieniem sobie nowego kolejnego aparatu tylko chcialem wiedziec jaki i czy zauwaze wielka roznice czy moja kasa poprostu pojdzie w błoto bo zdjecia beda takie same lub będą się różniły prawie niewidocznie.
Ostatnio zastanawialem sie nad kupieniem lustrzanki Nikon D40 lub D40x, ale juz szedlem kupc go do MediaMarkt i tam koles zaczal mi go rozradzac i powiedzial ze lepsze fotki będe robił aparatem Panasonic Lumix DMC-FZ18. Ja niestety jeżeli chodzi o aparaty to nie znam sie na tym wcale, jestem poprostu zwykłym amatorem i pstykaczem prostych zdjęć. Proszę was o radę czy warto zmieniac w moim przypadku aparat a jesli tak to na ktory z tych lub moze jakas inna propozycja??

odpuść sobie D40 w jakiejkolwiek wersji by nie był. Jeśli myślisz nad czymś tej klasy to faktycznie kup sobie tego panasonica, którego polecał Ci sprzedawca. Nie jest to lustrzanka ale kupować lustrzankę tylko i wyłącznie dla samego faktu posiadania lustrzanki jest bez sensu (IMHO).

pzdr

Ja osobiscie mam panasłonika FZ8 i nie ukrywam iz jest rewelacyjny ... bawie sie nim od dluzszego czasu i jest super. Rewelacyjnie robii zdjeicia.

Cytat:
2008-03-09 16:24:16, Gerrif_Newell pisze:
Rewelacyjnie robii zdjeicia.

Sam?

Co do D40 - to jest właśnie lustro pomyślane jako pstrykadełko dla japońskich turystów waląców z pół obrotu. Efekty z niego wyskakujące oczywiście deklasują wszelakie kompakty.

milko sam ... jak sie ustawi samowyzwalacz

Cytat:
teraz tylko wybierzemy to zdjecie najlepsze ... no i wysylam nagrody

czekamy z niecierpliwością