MotoNews.pl

Wiązkę elek. do centralego zamka, szyb, lusterek itd..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie
szukam wiązki do 1,6 16V ale w sumie może być od każdego bo i tak idzie do przerobienia przez elektryka...

Wiązka o której mowa to ta która . ,,biegnie" pod deska rozdzielczą.. a jej zakończenia kości tzw.. kończą się na dole przy słupkach przednich drzwi . ( gdzie dalej wiązki inne biegną do drzwi , pompy , oswietlenia wnętrza itd.)

Niestety moja carina okazała się golasem totalnym który nawet wiązki ma ubogie o pare kabelków..
kobieta wymysliła żebym zrobił szyby zaamki itd..
Stwierdziłem *( przeczytałem na forum...że wiązki były dawane ) ,że jak sa wiązki wystarczy tylko podłaczyć wcześniej zakupione wiązki do wszystkich drzwi i podłaczyć.......

Tylko ,że mój błąd ,że nei sprawdziłem wcześniej okablowania Cariny.... no i dupa blada... musze wiązke skąś wykonbinować i dac elektrykowi zarobić co by tylko częśc kabli popodłaczał.

Jak cośś macie to dajcie znać..

dzięki...

Cytat:
2008-03-11 20:46:18, Nowy011 pisze:
Jak w temacie szukam wiązki do 1,6 16V ale w sumie może być od każdego bo i tak idzie do przerobienia przez elektryka... Wiązka o której mowa to ta która . ,,biegnie" pod deska rozdzielczą.. a jej zakończenia kości tzw.. kończą się na dole przy słupkach przednich drzwi . ( gdzie dalej wiązki inne biegną do drzwi , pompy , oswietlenia wnętrza itd.) Niestety moja carina okazała się golasem totalnym który nawet wiązki ma ubogie o pare kabelków.. kobieta wymysliła żebym zrobił szyby zaamki itd.. Stwierdziłem *( przeczytałem na forum...że wiązki były dawane ) ,że jak sa wiązki wystarczy tylko podłaczyć wcześniej zakupione wiązki do wszystkich drzwi i podłaczyć....... Tylko ,że mój błąd ,że nei sprawdziłem wcześniej okablowania Cariny.... no i dupa blada... musze wiązke skąś wykonbinować i dac elektrykowi zarobić co by tylko częśc kabli popodłaczał. Jak cośś macie to dajcie znać.. dzięki...

Daj spokoj ...to co chcesz zrobic to jakbys chcial kupic nowe auto bo chcesz miec z alu felgami.
Znacznie prosciej jest pociagnac te pare kabli pod zamek i szyby.
Wiazek konsolowych jest z 8 rodzai roznia sie kostkami i rozmieszczeniem pinow w kostkach ,nie beda pasowac do calej reszty-klatki bezpiecznikow , pozostalych wiazekl progowych i silnikowych.

-----------------
Toyota Lexus diagnostyka i naprawa
Rowniez hybrydowe i wersje USA
Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream
Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera.
Naprawa elektroniki.
Regeneracja sterownikow Air bag.
Wpisywanie nr.Vin w komputer

No troche zamieszania będzie.......
Co nie znaczy że trzeba się poddawać od razu.....

Ponawiam pytanie o wiązke

Kto ma i czemu tak drogo........