Wycieraczki typu flat blade

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktos takie cudo w swoim esperaku ? Są wogole takie wycieraczki do espero ? I w koncu ile to kosztuje ?

czy chodzi o takie nowoczesne waskie? listki? jezeli tak to sa superos

No własnie o cos takiego... Nie widziałem tylko nigdy espero z takimi wycieraczkami i nie wiem czy beda jakies pasowały. No i cena mnie tez interesuje. Potrzebuje razem z ramionami

Kup se motogumy za 20 zł. Zapłacisz mniej, a efekt będzie podobny.

Beatka w swoim esperaku ma takie. Napisz do niej to ci wszystko powie

Tu masz jedną przykładową fotke

-----------------
Esperak na lato:
- Barum Bravuris
- Midland Alan 48 Plus Multi
- Lemm AT-72 Magnum

[ wiadomość edytowana przez: krzychu_ch dnia 2006-08-30 21:45:51 ]

Ok... mam jeszcze jeden problem dotyczacy wycieraczek. A mianowicie po wyłaczeniu nie opadaja na sam dół szyby tylko gdzies w 1/4 no moze troche nizej ale duzo za wysoko. (szczegolnie ta po stronie pasażera) Brzydko to wyglada no i zeby nie miec przed oczami wycieraczki musze ja opuścic reka... Co z tym zrobic ???

masz wyrobione jakies tam tulejki, pasuja od malucha ale chyba bedzie je trzeba minimalnie przerobic, mialem to samo i ojciec mi to zrobil

A cos wiecej o tym ? Czego dokładnie w sklepie szukac, jak wymienic, ile kosztuje ?

Cytat:
2006-08-30 22:50:39, Outcast pisze:
masz wyrobione jakies tam tulejki, pasuja od malucha ale chyba bedzie je trzeba minimalnie przerobic, mialem to samo i ojciec mi to zrobil

A ja myślałem że od czasu jak mechanizmy znormalniały cenowo nikt już nie bawi się w partyzanckie rzemiosło ....70zł chyba teraz kosztuje kompletny nowiutki mechanizm wycieraczek...Kolego michpanek...kup wymień, będziesz miał święty spokój na kilka lat

Co do wycieraczek typu flat ...Bartek ma dobre dane ..Beatka ma (ja zresztą w ligancy także) ...prod. niemcy . Jedno co muszę Ci powiedzieć ... u mnie sprawują się super, u Beatki także bez zarzutu...natomiast Darek miał nieco inną opinię. Pytałem w firmie która to sprzedaje ...były reklamacje ale wyłącznie po pierwszych dostawach z nowego typu...potem się skończyły bo zmienili skład gumy czy coś takiego.

Tutaj masz link do oferty ...cena jest naprawdę optymalna...warto spróbować

wycieraczki flat ..i nie tylko ..KLIK !

Pozdrawiam z katowic

Okej, wszystko dobrze ale obawiam sie ze bede miał problem z wymiana tego całego mechanizmu. Kiedys moj kolega grzebał cos przy wycieraczkach w swoim rumaku i tylko zrobił wiecej złego niz dobrego. Może jakies wskazówki co i jak ?

Cytat:
2006-08-31 19:43:46, michpanek pisze:
Okej, wszystko dobrze ale obawiam sie ze bede miał problem z wymiana tego całego mechanizmu. Kiedys moj kolega grzebał cos przy wycieraczkach w swoim rumaku i tylko zrobił wiecej złego niz dobrego. Może jakies wskazówki co i jak ?

zaden problem o ile te ramiona wycieraczek ci poschądzą bez problemu-potem tylko odkrecasz zdaje sie jedną czy dwie sruby i juz masz slinik z mechanizmem w ręku

Cytat:
2006-08-31 20:14:06, tommi3737 pisze:
zaden problem o ile te ramiona wycieraczek ci poschądzą bez problemu

A jak nie, to wd40 + czteropak i idziesz spać. Na drugi dzień powinny zejść bez problemu.

Cytat:
2006-08-31 21:42:47, piotr_ek pisze:
A jak nie, to wd40 + czteropak i idziesz spać. Na drugi dzień powinny zejść bez problemu.

Piotr-ek i ty tak po czteropaku kładziesz się spać obok żony i ziejesz jej alkoholem ja bym ci kazała spać w garażu

Cytat:
2006-09-01 23:25:25, Marzenkachilsz pisze:
Piotr-ek i ty tak po czteropaku kładziesz się spać obok żony i ziejesz jej alkoholem

A jak, przecież to jej problem, a nie mój!

Slsyzalem ze takie wycieraczki strasznie kradna

Zebrałem sie wreszcie i kupiłem te wycieraczki oraz ramiona... Myslałem, że obejdzie sie bez wymiany tego całego mechanizmu, ale niestety wycieraczka pasażera praktcznie nie zbiera przez ten własnie mechanizm... Biegne do sklepu na ul. Koczica, pytam o takie cudo i krzycza mi 140 zł !! Kolega Bogdan1 pisał tu juz ze mozna to dostac za 70 zł... Pytanie moje wiec brzmi, gdzie taniej mozna kupić te dziadostwo w Warszawie ??

Może nie 70 ale też nie 140
AKWIMAT
A swoja droga to cena skoczyła bo też 3 miechy temu wymieniałem i płaciłem 82

Cytat:
2006-09-14 18:53:11, michpanek pisze:
Zebrałem sie wreszcie i kupiłem te wycieraczki oraz ramiona... Myslałem, że obejdzie sie bez wymiany tego całego mechanizmu, ale niestety wycieraczka pasażera praktcznie nie zbiera przez ten własnie mechanizm... Biegne do sklepu na ul. Koczica, pytam o takie cudo i krzycza mi 140 zł !! Kolega Bogdan1 pisał tu juz ze mozna to dostac za 70 zł... Pytanie moje wiec brzmi, gdzie taniej mozna kupić te dziadostwo w Warszawie ??

Przejedź sie do Akwimatu na Łopuszńską, kupowałem tam po niecałe 100zł. na allegro są jeszczetańsze ale dochodzi przesyłka

HDMOT sa tez na Allegro (i tam wystawiali za jakies 70zł) a jak nie to są na Powązkowskiej