MotoNews.pl

[K] Skrzynie 126 krótkie 3,4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie z checią zakupie taką skrzynie lub samo przełozenie.

Dobra widze ze cisza. A moze jest jais ktośik z Kielc i moze sie jakoś dowiedzieć czy u Kałuży zakupie takie przełozenie ponieważ telefon jaki mam do Kałuzy nie odpowiada.

tam nigdy nikt nie odpowiada musiałbyc pojechac do firmy, kałuzowego do sciany i mówić mu co chcesz inaczej nie da rady
swiataś kasuje 220pln za wykonanie i nasadzenie dowolnego koła do skrzyni biegów i odbierają tam telefony.

opcja jaką mozesz też zastosowac to poznac przełozenia które chcesz mieć, i udac sie do firmy która takie koła robi np dla przemysłu do maszyn rolniczych itp
niedawno w takiej firmie w toruniu dawałem do zrobienia i nasadzenia koło zebate i 2 tuleje do ciagnika rolniczego mojego wujaszka to skasowali 500pln tyle ze koło było srednicy jak dyfer w bobie i szerokie na 3 cm i zeby skosne
zeby proste są tansze a i koła mniejsze wiec cena moze byc nawet smieszna, zawsze to jest nowe i masz gwarancje jakąstam popytaj w swojej okolicy

Jest oczywiscie taka opcja ale to wymaga czasu tzn troche potrwa zanim to wykonaja. Pozatym nie znam sie tak dobrze na mechanice i nie znam tych przełozen. Z tego co kiedys mowili jak przyniose wzor to zrobią.

bede mial przelozenia kwesta 2 tyg

jakaś przybliżona cena ?

jakaś przybliżona cena ?

Taa tylko to sa same tryba resze trzeba samemu sobie nabic. A to juz nie tak fajnie

tu masz całą do sprzedania

Tytuł strony

Cytat:
2009-09-22 17:56:13, 13pawel pisze:
Taa tylko to sa same tryba resze trzeba samemu sobie nabic. A to juz nie tak fajnie

przelozenia beda nabite ,chyba ze ktos ma jakeigos tokarza z glowa i nabije je sobie sam na wlasna choionke

Kotniedobry popsutej nie chce. Bo skoro 2 yarynieta to ciekawe jak wzglada 3 i 4 no i 1.

A jak beda nabite na choinke to ja chetnie wtedy

Parnel to jak bedziesz miał przełozenia to daj znać .

jak cos to tez bede chetny

ja również

Parnel czy skrócone przełożenia 2 biegu będziesz również miał do sprzedania ?
Jaka cena tego i jak to się ma jeżeli chodzi o wytrzymałość ?

jakie tą są przełozenia?? jesli jest napisane a przeoczyłem to sory

skrzynie sa takie jak w homologacji dokaldnie 27/19 24/22, krotkie 2,3,4 tez mam ale narazie zrobilem 1 komplet zeby sprawdzic czy wszttsko ok ,jak bedzie ok to bedzie wiecej ,pierw 3,4 bo jest sprawdzone

Parnel - jak możesz to podaj orientacyjny koszt gotowego zestawu na 2,3,4 i 3,4

tą krótką 2 jak sie sprawdzi bedzie mozna rozumiem dłozyc do tych krótkich 3 i 4?

Cytat:
2009-09-26 15:53:51, pacior pisze:
tą krótką 2 jak sie sprawdzi bedzie mozna rozumiem dłozyc do tych krótkich 3 i 4?

234 a 34 A gr. to jest zupelnie inna bajka nie mozna dolozyc krotka 2 do a gr 34 ,34 a gr to zupelnie inne przelozenia niz 34 H gr. w krotkim 234 sertyjny 3 bieg jest w miejscu 4