| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
omegolotC30NE Czerwin | 2008-04-05 13:27:13 Szukaj tarcz SBS , nie drogie dobre. Odradzam zakup tarcz BREMBO. Odkąd je produkują w naszym pięknym kraju, jakość się obniżyła. |
magila_one Omega X25DT SilverPe ... sosnowiec | 2008-04-05 15:46:36 ja dopiero założyłem Brembo + klocki Textar jestem w zupełności zadowolony z takiego połączenia.. jakość brembo wcale nie odbiega aż tak daleko żeby je odradzać, przecież krzywych tarcz nie sprzedają, może kolega za bardzo z takimi pocisnoł na początku zaraz po założeniu i stąd to niezadowolenie..
nawet z najdroższych i najlepszych tarcz możemy srobić szmelc w przeciągu kilkadziesięciu km od załóżenia.. a może kolega tylko słyszał i myśli że to jest dobra rada.. Ja brembo mogę polecić osobiście bez skrupułów.. ale tylko jeśli chodzi o hamulce przez samo "h" nie inaczej...
pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: magila_one dnia 2008-04-05 15:48:01 ] |
katanos LOB SYMPATYK MV6 Góra Kalwaria | 2008-04-06 12:16:47
pomijając takie przypadki to polecam ATE, 7 miesięcy temu zmieniłem na zestaw ATE (tarcze przód, tarcze tył, klocki przód i klocki tył). Wszystko ATE (fakt za całość zapłaciłem 1 tys pln) jednak żadnych problemów, żadnych bić a hamowanie zdecydowanie lepsze niż seria. W tym przypadku warto było zainwestować w jakośc bo tej pory żadnych zniekształceń nie zauważłem ani też zużycia tarczy czy klocków. A wolno nie jeżdżę. [ wiadomość edytowana przez: katanos dnia 2008-04-06 12:19:22 ] |
dominiq MV6 Ostrów Wielkopolski | 2008-04-06 13:19:15 Litosci, poprawcie ten tytul! |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2008-04-07 12:48:09
No ja mam textary i zadowolony nie jestem. Od 100kmh w dol tragedii nie ma, ale ze 150 to niestety nie daja juz rady w ogole.
Dokladnie, wystarczy przegrzac i nie schlodzic pare razy i zostawic auto i po tarczach i nie ma znaczenia czy na dotarciu czy po. |