Plik malucha do programu cartest

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ma ktos to bo mi gdzieś wcieło a chciałbym sobie obliczyć czy opłaca mi się odchudzać
acha pyt pomocnicze na ile oceniacie wagę malca 900 z podstawową klatką i bez wygłuszeń i dywaników i ile moża zyskać stosując poliwęglan na wszystkich szybach klapy laminat i wypatroszeniu drzwi?
ps wiem że powinienem go sam zważyć

co do wagi swapów to:

1.2 MPI w bisie- bez klatki, ze wszystkimi wygłuszeniami i tapicerkami, skrzynką narzędzi itd- 670kg (ważyłem w zeszłym miesiącu) (seryjny 645kg)

1050 (ze 127ki) w Fl'u z solidną klatką- 690 kg

Auto znajomego 900tka z klatką- 650kg

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2008-03-11 19:37:35 ]

nikt nie używa tego programu?

do czego niby ma służyć ten program?

ISO-lator: Analiza przyspieszen, dobor przelozen w skrzyni biegow, itd itp.

qrnb: Szybciej stworzysz model malca niz ktos czy to wyeksportuje i wysle.

Pozdro

Mali

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

ale pamiętam że ostatnio udało mi się zciągnąć bazę z różnymi autami w tym 125/ polonezy /warszawy i inne polskie i miałem nadzieję że ktoś mi to gdzieś udostępni, ale jak nie da rady to będę musaił sam sobie stworzyć chyba

ale pamiętam że ostatnio udało mi się zciągnąć bazę z różnymi autami w tym 125/ polonezy /warszawy i inne polskie i miałem nadzieję że ktoś mi to gdzieś udostępni, ale jak nie da rady to będę musaił sam sobie stworzyć chyba

A już pamiętam, kiedyś się tym bawiłem (z 5 lat temu albo lepiej), taki 16bitowy programik kupa wskazań i wprowadzało się wszelkie dane, pamiętam że wtedy zrobiłem model 600, 650 i 900, ale szybko mi się znudził.

O dobrze kojarzę?

tu jest programik z plikiem z malcem (1.1, 650..)

sru tu tu

o to chodziło?

nooo Piękne dzięki

no i się potwierdza, że odciążanie samochodu sporo daje