| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2008-03-09 16:28:48 Widzę że nikt nic nie napisał, więc wtrącę swoje 3 grosze
Tych Helix-ów nigdy nie słyszałem i nic na ich temat powiedzieć nie mogę, jeśli chodzi o HERTZ-e z serii DSK to lepiej sobie odpuść, pewnie wielu mnie zje za ten post, ale testowane były w 2 autach i nie warte połowy ceny za jakie można je nabyć. Góra wręcz wrzeszczy, środek słyszalny dobrze, ale jak dla mnie brakowało czegoś przy muzyce instrumentalnej. Ogólnie grają lepiej niż NO NAME ale po firmie takiej jak Hertz i cenie można spodziewać się sporo więcej. Jeśli ma być koniecznie Hertz to już szybciej ESK, może nawet HSK, ale szukałbym lepszej alternatywy, bo stosunek jakości do ceny Hertze mają akurat mizerny.... Ps. Nie myślałeś o Powerbass-ach? |
![]() tomekk58 Renault Laguna Grand ... Rybnik | 2008-03-09 16:46:20
ja w swoim orionie mam powerbass s-6c i jestem bardzo zadowolony, graja czysto, pod samym radiem pioneer deh40mp na dniach bede tlumic drzwi matami to powinno byc jeszcze lepiej. pozdro |
![]() tomekk58 Renault Laguna Grand ... Rybnik | 2008-03-16 10:34:52 http://strefacaraudio.pl/sklep/ ja kupowalem w tym sklepie, na prawde fachowo umieją doradzic, wszystko full proffesional polecam a dystanse gratis |
Snale Sympatyk FEFK VW Touran Goczałkowice | 2008-03-17 08:26:47 OT
Widzę że Panowie z Rybnika
22.03 w Pszczynie jest spot, zapraszam, będzie można porównać różne sprzęty CA |