| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Radass Fiat 126p Brodłej | 2004-09-18 16:36:11 i kto by sie spodziewał... idąc ulicą mojego pieknego miasta, niczego sie nie spodziewając, zobaczylem jak troje mlodych ludzi przemieszcza sie w zielonym fiacie 126 p. w kierunku skrzyzowania, nagle usłyszalem pisk opon-hehe kierowca zdecydowal sie skrecic. po chwili maluch jechal na 2 kolach tak ze felgi tarły o asfalt. myslalem ze chłopcy zalicza dachowanie w centrum miasta. a potem nie mogłem uwierzyc- samochod opadl na 4 kola i chłopaki pojechali dalej. normalnie mialem nogi z waty hehe. |
Kuner Raszyn / Wawa | 2004-09-18 16:40:33 eee.. to chłopaki takie niezbyt umiejetne. .ja to przynajmniej kilka ładnych metrów na boku przeleciałem |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2004-09-18 17:10:32 ja tez jechalem na 2 kolach a potem na boku :0, na ostatnim kjs w cieszynie było kilk takich akcji |
speed555 F&F Sympatyk Seicento Sporting, 1 ... Tarnów | 2004-09-18 17:56:02 Ja z 3-4 razy na 2 kołach i 1 raz bokiem po asfalcie tarłem |
Radass Fiat 126p Brodłej | 2004-09-18 18:37:10 hehe ale beka. ja kiedys wracalem bez hamulcow z imprezy o 4 nad ranem. jak zawracalem na ulicy to przewaznie hamowalem o jakis plot albo kraweznik. niezle niezle |
Powel Fiat 126 76r Chełmno | 2004-09-18 18:43:20 Kumpel wczoraj wjezdzal "troszke" za szybko na stacje (na ktorej akurat bylem) i polozyl malca na drzwiach kierowcy. Dobrze ze nie wyje*** w zaden dystrybutor bo byloby nie ciekawie... Postawilismy go na kola zatankowal i pojechal dalej, ale dzisiejsze ogledziny pokazaly ogrom strat: lusterko to jest pikus; wgniecione drzwi, powgniatany blotnik przedni i tylny, porysowana maska, krzywa felga, i najgorsze z tego wszystkiego zgnieciony slupek przedni Ale sie rozpisalem...... |
Lukasz128 F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 128 3p Tarnowskie Góry | 2004-09-18 20:47:57 Witam
heh Maluch i polak potrafi tez mialem takie dwa ciekawe przypadki raz sobie poechalem kaszlem w gorki w czworke i na polnej drodze mi piesek wyskoczyl nie chcialem drania rozwalic i do rowu heh malec lezal na lewej na plasko a row prawie taki wysoki jak maluch no i trzeba bylo pana z traktorem poprosic o pomoc malca za resor zanim smy go wyciagli to przejechal jakies 3 metry na boku |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-09-18 21:55:42 ja na szczescie takich rzeczy nie przezywałem, zawsze jestem tego zdania ze lepiej w zakret wejsc wolniej niz za szybko i nie raz to mi dupsko uratowało |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-09-18 22:06:26
co racja to racja... ja ostatno ledwo co sie na zakrecie zmiescilem, spokojnie jechalem sobie spokojnie 100km/h i tak sie zlozylo ze na zakrecie mijalem sie z tirem ktory sobie zakret lekko przyprostowal i prawymi kolami smignalem po krawedzi asfaltu az przez chwile poczulem jak tylne kolo chce umknac na nieutwardzone pobocze, normalnie myslalem ze sie zesram ze strachu |
Radass Fiat 126p Brodłej | 2004-09-18 22:22:39 |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2004-09-18 22:56:12 Ja miałem akcję "pisk opon i zakręt", ale kolesie Polonezem brali zakręt "ostro" przy ulicy Pabianickiej w Łodzi niedaleko Ronda Lotników i ... nie wyrobili, złapali dacha, koleś wyleciał przez przednią szybę, ale był taki pijany że nic mu się nie stało chyba, podniósł się i zbiegł z miejsca wypadku. Ja wracałem od dziewczyny idąc w stronę autobusu i obserwowałem sytuację jak zaczarowany, dobrze że nie znalazłem się wcześniej na przejściu dla pieszych przy rondzie. Głośna sprawa to była w Łodzi. Ale już kawał czasu temu. |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-09-18 23:35:03 ja kiedys kiedys wracajac jeszcze z podstawówki widziałem jak trzech kolesi wchodziło w zakręt malcem ciut przy szbko i walneli dacha a dokładnie to sie obrócili i staneli spowrotem na kołach ja natomiast ostanio lublinem słuzbowym jak wchodziłem w zakret to kumpel powiedział który stał obok powiedział ze miałem juz koła w górze. a najlepsze jest to ze ostatnio kumpel mnie podpuscił i spaliłem gume lublinem |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2004-09-18 23:43:39 to musialo bosko wygladac ja kiedys widzialem jak koles bokami transitem jezzil. |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-09-19 00:21:44 lublin ma troche za moło mocy zeby bokiem ale kiedys mi sie udało driftem poleciec na mokrym alfalcie na głównej ulicy w wawie jak zawracałem w nocy A co do palenie lublinem to musiało to naprawde zajeb... wygladac jak kłeby dymu i nagle z nich pojawia sie lublin tez oczywiscie obklejony TW z kogutami na dachu właczonymi |
Radass Fiat 126p Brodłej | 2004-09-19 00:30:59 dzis mnie wkuzyli ci kolesie na skuterkach bo bylo ograniczenie do 40 a oni wyraznie sie niecierpliwili. jeden taki to 2 metry odemnie sie trzymał. wiec kurturarnie kier w prawo i po heblah ale z wyczuciem zeby sie chlopcy na skuterkach nie zatrzymali na moim chromowanym zdezaku hehe. spokojnie srecilem w prawo. ale skutersyny straciły troche gumy na hamowaniu hehe. |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2004-09-19 00:33:15 ja dzisiaj na ślimaku w Krakowie (okolice Montelupich) wywinąłem bąka jadąć z mountezem plus jest taki, że jestem jeszcze bardziej zmobilizowany do zakupu dwóch felg 13'ek (oponki już mam)...jednak na 12'kach to nie jazda (chyba, że są mocno napompowane i "niezimowe") |
Sajmon F&F Sympatyk 126p, CC, Seicento Bydgoszcz | 2004-09-19 10:30:56 Aż mi sie przypomniało, jak Race_D ostatnio mnie odwiedził (maluchem) i driftował przed autobusem na zarkęcie! ![]() |