{s} szeroki przedni zawias z argenty mk2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie sprzedam 4 wahacze przednie drazki stabilizator oraz belke zawieszenia z argenty po 83 roku, tej najszerszej wahacze sa do calkowitej regeneracji{tuleje , sworznie , powloka lakiernicza}

mozna to zaadoptowac do 125 czy poloneza, szerszy zawias i oryginalna belka pod dohc, moze ktos potrzebuje?

50zl?

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2008-04-07 22:41:21 ]

wstepnie klepie , ale napisz czym to się rózni od polonezowskich

czy stabilizator jest grubszy , ile dłuższe są wahacze itp ,

nigdy nie mialem poloneza , z zaslyszanych wiesci wiem ze ludziki to zakladaja do polonezow czy tam 125, wahacze sa "dluzsze" niz w zwyklym poldku , ile nie wiem, czy tyle co w szerokim caro? nie wiem, stabilizator jest grubszy, ile? nie wiem generalnie zapytaj o to na forum fso albo moze tu ktos wie to ci odpowie,

bart ja chce staba prooosze

ej ale ty mowisz o tylnym stabie chyba co? bo to wiem ze jest swiety graal dla posiadacza lady a ja sprzedaje przedni zawias i staba

a sorry teraz zobaczylem ze przedni

ja bym mogl wziac przy okazji :]

nie wiem jak to jest z tym klepaniem ale zgłosiłem się ,że jestem chętny , nie wiem jakie macie układy ale chyba kto pierwszy ten lepszy

nie ma zadnego klepania zamawiania zaklinania i innych badziewi, kto pierwszy odbierze fanty lub wplaci pieniazki ten zgarnia pule

ewentualne zdjecia tych szpejow zrobie dopiero w weekend.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2008-04-09 22:48:24 ]

wszystko fajnie ,ale nawet konta nie znam , ale spoko , narazie czekam za zdjęcia