| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-03-11 20:40:26
Jeszcze jedno ...auto pewnie bylo bite... Odczysc mase glowna z akumulatora na nadwozie i silnik,zwlaszcza na silnik.Jezeli jest slaba to modol EDU glupieje i zle wysterowuje wtryski. |
mrovin corolla Mińsk-Mazowiecki | 2008-03-13 09:05:26 A czy wiecie może gdzie można sprawdzić będz też naprawić wtryskiwacze Denso? A dodam jeszcze że jak bylem w aso to powiedzieli mi że pompa nie nadija ciśnienia, ale to troche dziwne bo jak już odpali to jeździ tak jak trzeba
Uważacie że to nie jest pompa?? bardzo bym sie sieszyl jak by sie okazala sprawna pozdrawiam |
mrovin corolla Mińsk-Mazowiecki | 2008-03-13 10:44:49 Dowiedzialem sie że w warszawie jest importer Denso na rynek Polski
Firma Mabi na ul Sokratesa 15 czy ktoś syszal cos o tej firmie. Ja dzis podjade tam zapytam może oni mi pomogą |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-03-13 22:35:25
To jest firma do ktorej wszystkie serwisy z calej polski wysylaja wtryski do sprawdzenia wg procedury Toyota Motor Poland. Jakkolwiek pare razy zdarzylo sie ze przyslali wtryski twierdzac ze sa dobre , a nie byly.Ale to juz wypadek przy pracy. Zanim jednak dasz im wtryski ,sprawdz te rzeczy o ktorych pisalem. |