[S] Felgi 5x13 z oponami 135/70R13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Jak w temacie - FELGI 5 na 13 fiatowskie (jeśli pamięć mnie nie myli) od kanta z oponkami 135/70R13, czyli MALUCHOWY ZESTAW DRIFTOWY
2 fele chyba sa bezdętkowe, 2 dętkowe, ale dla pewności i spokoju wszystkie złożone były na nowych dętkach, żeby czasem na jakims zakręcie opony nie zostawić.
Rajdówką przejechałem na tych kołach 3 imprezy i troche cywilem po mieście. Nie były nigdzie walone.

Sztuk 4, wszystkie starannie pomalowane (grunt, podkład i na wierzch grubo biały akryl), a nie jakiś dekolak na gołą blachę.
Mają kilka odprysków, bo kiedyś sie spieszyłem i klucz mi objechał :/, ale nie rzuca się to w oczy.
Ranty są odarte od strony opony (normalka) i trochę z wierzchu od układania kół jedno na drugim (wąska guma).

OPONY we wspomnianym rozmiarze (135/70/R13) to Vivo.
Bieżnika zostało od 1,5 do 3 mm.

DODATKOWO:
Piąta guma - taka sama jak poprzednie, w stanie odrobinę lepszym.
Piąta felga - taka jak reszta, ale nie malowana, bo kupując nie zauważyłem, że ma dziwnie duże otwory na śruby (rozbite, czy chuj wie co) więc została leżeć, ale na zapas się nada.

CENA 170zł

Odbiór raczej osobisty. Jeśli ktoś jest z daleka to ewentualnie Kurier, ale taki co to przyjedzie do mnie po ten sprzęt, bo w sumie to ponad 20kg będzie ważyć i średnio widze moją wycieczkę na pocztę z tym pod pachą.
Jeszcze istotna sprawa odnośnie wysyłki - trzeba będzie to w takim wypadku jakoś (choćby symbolicznie) zapakować, a jako że nie mam czym i jestem aktualnie spłukany leży to w gestii kupującego.

FOTKI trochę żółte, bo mam specyficzne oświetlenie w garażu , ale dodałem dla lepszego ukazania koloru fote z Tychów.

Tak wyglądają na kaszlu:

klepie, odezwe się wieczorem

klepie, odezwe się wieczorem

Cóż za reflex

sie gra sie ma

zestaw driftowy? lata się na tym ?

Lata sie lata, jak hamerykany we Tokijo

A tak w ogóle to ... SPRZEDANE

Można zamknąć.