Pozdrowionka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. Dawno sie nie odzywałem, co wcale nie oznacza, że zapomniałem o szacownym gronie Ładziarzy. Ostatnio miałem duzo na głowie: praca, sesja egzaminacyjna itp. Teraz tak ładnie słonko zaświeciło więc postanowiłem zobaczyć co z moim autem. Progi zardzewiałe, matowy lakier, pustki w baku,a le to nic przeciez ona nie chciała jeździć. Wkładam kluczyk i... ZAPALIŁA Mowe mi odjęło Może się stęskniła za mną Wrzucam jedyneczkę troszke się krztusi, więc delikatnie puszczam sprzęgło, malutko gazu i jedziemy Zrobiłem pare kółek i wysiadłem cały rozgorączkowany.
Już postanowiłem. Jak tylko będe miał troche grosza znów ją naprawie. Te auta sa niesamowite

Heh, moja 24-latka całą zimę przestała pod chmurką. W maju wkładam akumulator i co... PALI
Pozdro.

Moja 2101 stała przez dwa zanim ją kupiłem bo gość kupił sobie Saxo. Po czym włożył jakiś akumulator i odpaliła. Dodam że wyglądała wówczas jakby przywlekli ją z jakiegoś złomowiska, a z ciekawszych detali dotyczących silnika to miała np. zatartą jedną panewkę.
Andrzej

Hej Wszystkim
Wczoraj wrzuciłem do nafty gaźniczek od Perzana, bo zastała mi się przepustnica Rozkręciłem stary i okazało się że jest od Łady 1500 Złożyłem go, bo poprzedni właściciel źle go złożył i wyregulował. Odpaliłem sprzęt na starym i poprostu o mało co bym się nie rozbił o brame od garażu takiego ma kopa Miodzio, czekam, aż założe nowy gaźniczek
Pozdrawaim