Kolejne z cyklu "prymitywne pytania"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam taki dylemat qupilem auto lecz najwyrazniej bylo ono udezone i mechanik ktory je robil nie bardzo sie postral..
prawy leflektor jest lekko schowany i widac to chcial bym to zmienic czy mogli byscie mi podsunac jakis pomysl co to tego? probowalem go ustawic probowalem podkladek i ect ale niesstety.. jakis inny pomysl?
a druga sprawa jest zdezak .. miedzy maska a zderzakiem mam okolo 3 lub 4 cm szczelie zderzak 3ma sie solidnie nie ma luzu nigdzie .. obnizenie maski nic nie daje mam na dole juz .. czy ktos wie jak to zrobic aby bylo tak jak powinno .. czy poprostu sie nie da?

Ja po dzwonku tyż mialem głębiej jeden z reflektorów, jak go wyciągniesz to masz takie troche zbunkrowane mocowanie(dolne) jest najprawdopodobniej trochę za błęboko, spróbuj je wyciągnąć jesli to nie pomoże po sprawdz jak wygląda przedni pas. co do maski i zderzaka i może mocowanie zderzaka jest równierz jest wygięte i dlatego jest za nisko

dawaj jakieś fotki ,pobawimy się w wirtualnego blacharza

ox kamil tu mam na kompie jedno slabe bo slabe .. teraz jest ciemno wiec nie mam za bardzo jak zrobic .. moze to cos da , moze obaczysz cos .. a jak bede mial chwilke wzuce blizej..
na tym foto nie mam klosza od kierunku ale oczywiscie jest to juz zrobione.

[ wiadomość edytowana przez: gobLE dnia 2008-03-18 18:50:04 ]

wysłałem podobny post hehe przed chwila nawet, a dopiero zauważyłem ten ;>

cięzko tak na odległość ,ale może zdejmij zderzak i rozpiłuj otwory mocowania zderzaka do góry na tzw fasolki ,powinien Ci wtedy zderzak pójść do góry

kamil ale dosc sporo mi brakuje do maski wiec i sporo bede musial pilowac ale sprobuje . i dzieki za rade..