MotoNews.pl

Maska-co myslicie o niej?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co myslicie o tej masce?zbyt przerysowana?
KLIKERS

...

[ wiadomość edytowana przez: michalmotyka dnia 2008-03-22 15:06:28 ]

przypałowa strasznie !

ogolnie planuje przod zrobic na wzor Slowika: czyli badlook z maska i grillem od mkV...potem zajme sie zderzakiem z przodu...taka maska by sie komponowala z tym pomyslem?

Nie komponowała by sie, za bardzo przesadzona jak dla mnie

najchetniej to bym kupil maske rs z garbami ale raczej nie ma szans zeby taka gdzies zdobyc

Cytat:
2008-03-22 11:36:17, JarcioFordzik pisze:
ogolnie planuje przod zrobic na wzor Slowika: czyli badlook z maska i grillem od mkV...potem zajme sie zderzakiem z przodu...taka maska by sie komponowala z tym pomyslem?

Na tyle znam Słowika, że wiem, że nigdy by czegoś takiego do auta nie włożył. Ja z resztą też nie.

maske z RS'a dostać wcale nie problem tylko kase trzeba mieć.

Jeśli w tej masce są wloty powietrza

i planujesz ze pod Twoją maska zamieszka to

to nawet CI co krzyczą wieś - zapewne zrozumieją ze pod taka maska
troszkę więcej jest potrzebne powietrza .

hehe,oj zeby bylo mnie stac aby takie cudenko zamieszkalo pod moja macha to byloby fajnie narazie to mnie stac na maske i grill od mkV

byla na allegro za 130 zeta moska z mkV z wlotami od coswortha to trzeba bylo brać. lepsza od tej 100000000razy

To na początek troszkę skromniej może tak ?

ktory to twoj?

A ostanio sprzedalem idealna maske za 300zl + 100 za orginalny grilek od cossiego trzeba bylo brac .Lepiej poszukaj sobie maski od RS'a bo ta to wielkie ....

spoko,dzieki za komentarze,tez stwierdzam ze jest przerysowana w sumie.patrze na allegro juz jakis czas i ciezko trafic mache od rs-a...a jak jest to cena kosmos,pozostane chyba przy zwyklej

ziomek kupił z rsa mache za 150 zyla i to śliczną

ale z garbami?
Cytat:
2008-03-22 23:37:27, yezXR3i pisze:
ziomek kupił z rsa mache za 150 zyla i to śliczną

tak z garbami. ktos sprzedawał eska na czesci.

kurde mol,cena wypasior,ja pewnie nigdy nie trafie takiej okazji no coz szukamy dalej...chociaz dostalem kilka opini ze ta macha z allegro co nie ktorym sie widzi
Cytat:
2008-03-23 00:06:07, yezXR3i pisze:
tak z garbami. ktos sprzedawał eska na czesci.

Cytat:
2008-03-23 00:13:55, JarcioFordzik pisze:
kurde mol,cena wypasior,ja pewnie nigdy nie trafie takiej okazji no coz szukamy dalej...chociaz dostalem kilka opini ze ta macha z allegro co nie ktorym sie widzi

Każdy ma swój gust a o gustach ponoć się nie dyskutuje ale mi osobiście ta maska którą zalinkowałeś w ogóle się nie widzi. Pamiętaj że rób coś ze samkiem i grunt aby się Tobie podobało i przy okazji nie rób choinki. Ja zrobiłem mały błąd z tylnymi światłami ala lexus. primo parowały duo w dzień słabo widoczne (mało kumpel mi się w tyłek nie władował bo nie widział czy to kierunek czy stop) aż w końcu się ich pozbyłem. Jest takie powiedzenie " rób jak uważasz albo uważaj jak robisz ". powodzenia w szukaniu maski z garbami ja polowałem 2 lata aż w końcu znalazłem i to razem z grilem od coswortha

-----------------
Rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy kibice!