KANAŁ we Wrocku.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję jakiegoś kanału, aby sprawdzić zawieszenie, może ktoś z was wie gdzie we Wrocku jest jakiś ogólnodostępny kanał?? Kiedyś był, przy CPNie na Ślęznej a teraz mi go skasowali stawiając nową stacje.

ja wiem gdzie sa w lublinie i okolicach ale to chybas nie pomoze..swoja droga dziwena cisza wsrod POMOCNYCH KOLEGOW Z KLUBU ŁADY

Cytat:
swoja droga dziwena cisza wsrod POMOCNYCH KOLEGOW Z KLUBU ŁADY

No bo po co pisac ze ktos ma kanal do udostepnienia na drugim koncu Polski ?

proponuję kanał 4 podstawy CB. częstotliwość 27MHz.

Cytat:
2005-05-16 15:08:38, Jasio pisze:
No bo po co pisac ze ktos ma kanal do udostepnienia na drugim koncu Polski ?

a po to ku**a ze moze jakis "PRZYJAZNY KOLEGA KLUBOWICZ" udzieli pomocy w zakresie oczekiwan!

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-05-16 19:20:32 ]
[ powód edycji: literowka ]

Arsen, oczekiwania są we Wrocku... więc nie bij piany.

Cytat:
2005-05-16 20:31:33, Góral pisze:
Arsen, oczekiwania są we Wrocku... więc nie bij piany.

Coś w tym jest......

Wielkie dzięki za zainteresowanie moim wątkiem a w szczególności podziękowania należą się dla Arsena, który lepiej podtrzymuje temat wątki niż ja SAM. Podtrzymuje temat, bo nadal przydałby mi się kanał i zaraz napisze w tej sprawie do Rogacka, bo jak widzę to niestety jedyny prawdziwy fan Lady we Wrocku. Nie ukrywam, że ten temat był małą prowokacją w kierunku pozostałych członków z Wrocka no a wnioski wyciągnijcie sami.
Pozdrawiam i dziękuje za aktywny udział w dyskusji.

Arseniku nie denerwuj sie bo ci cisnienie skoczy ;]

Skontaktuj sie z Rogackiem, moze Ci pomoze!!

Marcin już to napisał - że "pozostaje mu liczyć tylko na Rogacka"

Cytat:
2005-05-16 21:31:41, mwarchalowski pisze:
Nie ukrywam, że ten temat był małą prowokacją w kierunku pozostałych członków z Wrocka no a wnioski wyciągnijcie sami.

zeby tylko we wrc było by pieknie...

Hm jakis podtekst ?;]

nie to tak ogólnie o stanie realnym ...

Znany mi kanał znajduje się na terenie Uniwersytetu Wrocławskiego ul.Koszarowa 3 wjazd od ul.Sołtysowickiej przez brame z video-domofonem. Dzwonisz wrota się otwierają, jakby ktoś coś pytał to jedziesz na warsztat wjeżdzasz wgłąb terenu i tam są duże kanały, nie wiem tylko czy wciągniesz tam Ladną bo mają one dośc stromy podjazd i możesz zahaczyć tyłem pojedź i sprawdź tak będzie nałatwiej.
Ps.A piszę dopiero teraz po ostatnio mam mało czasu na siedzenie przy kompie

Wielkie dzięki za informację, co prawda brzmi to jak nowa misja w grze Mafii, ale może skorzystam.

wazne ze ktos nareszcie zareagował