MotoNews.pl
5 Wymiana żarówki w zegarach - help !! (176205/0) - NT

Wymiana żarówki w zegarach - help !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Czy żeby zdemontować zegary (w wykonać ww zadanie) trzeba jakoś specjalnie odłączać linkę prędkościomierza? czy można to po prostu zrobić przy prędkościomierzu po odkręceniu wszystkiego?
Pan w sklepie (jak kupowałem żarówki i inne części) coś mi mówił o odłączeniu najpierw na drugim końcu, żeby sobie nie popsuć.

Rozbierał ktoś to może?

pozdrawiam,
Szymon

[ wiadomość edytowana przez: 3mek dnia 2007-02-25 12:06:52 ]

Heyka!!!
Hmm z tą linką jest tak: Jak masz zgrabne, szczupłe dłonie to wymienisz zarówki bez odpinania linki!!!Ale odpięcie linki jest proste: wciskasz pancerz linki i pociągasz za nią i już!!!Podaj majla to prześle Ci zdjęcia i opis jak to zrobić!!
Pozdrówki

Cytat:
2007-02-23 22:45:52, 3mek pisze:
Witam. Czy żeby zdemontować zegary (w wykonać ww zadanie) trzeba jakoś specjalnie odłączać linkę prędkościomierza? czy można to po prostu zrobić przy prędkościomierzu po odkręceniu wszystkiego? Pan w sklepie (jak kupowałem żarówki i inne części) coś mi mówił o odłączeniu najpierw na drugim końcu, żeby sobie nie popsuć. Rozbierał ktoś to może? pozdrawiam, Szymon [ wiadomość edytowana przez: 3mek dnia 2007-02-25 12:06:52 ]

Witam!!

Sam ostatnio wymieniałem żarówkę i aby dostać się do tylnej oprawy zegara, gdzie wkręca się te żarówki niestety albo stety musiałem wypiąć linkę prędkościomierza. Tym bardziej że u mnie jest ona na tyle krótka że nie było możliwośći dostania się do żarówek bez jej odpięcia.
Tylko przyznam że później miałem problem z jej wpięciem. Fakt 3ba mieć szczupłe dłonie i palce jak patyki żeby poszło to sprawnie!!!
Beznadziejne rozwiązanie z tymi zegarami!!!!! Ale da się zrobić

Pozdrawiam
Piotrek>>>

Mi też ostatnio spaliła sie żarówka w zegarach od podświetlania kilometrów. Nie wiem jak ja wymienić. Moze ktoś juz ja wymieniał i da mi jakąś poradę lub instrukcję
Pozdrawiam krzymax