MotoNews.pl

[ZR] krótka skrzynia 3,4 do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. jest ciekawy temat ale chyba nie możliwy do wykonania,ale pisze bo chce wiedziec co na ten temat sądzicie.Moge zamówić trybki na wzór kałuży tylko jest jeden myk wykonaja tylko 100 zestawów naraz ponieważ tylko takie zlecenie moga podjąc. jakość w niczy nie odbiegała by od oryginału na 100%. A cena też zajebista bo ok. 350zł zestaw. I tu zaczynają sie schody bo musiłbym miec tych przynajmniej 90 pewnych chętnych na taką skrzynke.Myśle że to niemożliwe ale warto Was zagadnić. pozdrawiam wszystkich.

mike vti zalozyl ostatnio identyczny watek i nie bylo ani jednego chetnego

No to jestem pierwszy Jeszcze tylko 89 osob

No to jestem lepszy od mike vti bo mam juz jednego. ale smiech smiechem to mozna by sie zorganizowac w różnych częściach Polski bo jak dochodzi co do czego to przepłacacie.Ja nie chce na tym intereresu robić tylko pomóc amatorom rajdowania a wiem ile to kosztuje bo sam teraz składałem bryke i zakupiłem obecnie skrzynke od kałuży i tak patrze na te 2 trybki i choinke za 750zł to az mi łzy w oczach staneły ha ha. Ja dolicze sobie za paliwo i fatyge 20-30zł od sztuki. wiec kosztowała by 320-350zł.

ja tez mysle ze byłbym chętny

Cytat:
2008-06-18 21:23:28, Parnel pisze:
mike vti zalozyl ostatnio identyczny watek i nie bylo ani jednego chetnego

jakbys przeczytal uwaznie wątek to napisałem zeby powaznie zainteresowani kontaktowali sie na priv
wstepnie 8 ludzi jest którzy sie na to piszą i przekazujemy sobie szczególy co i jak

Pomysł jest super, ale napiszcie też na innych forach!

To pomóżcie to rozgłosic i dawajcie znac. cena jest wypasiona i myśle że nawet jak ktoś ma skrzynke juz krótka to zapasik za taką cene nikomu nie zaszkodzi.

Ja tez chętny.

napewno sie dopisuje

wszystko pięknie piszecie ale żeby doszło to do skutku to musiałbym zbierać zapisy i po uzbieraniu chetnych zbierać jakies wpisowe, bo sami pomyślcie ,nie żebym broń Boże jakiś wałek robił,ale są chetni ja to wykonuje a potem rezygnuja i zostaje ze 100-ma skrzynkami za 30-32tysiące złotych. to nie jest takie halo. musimy sie jakoś zebrać zadeklarować 100% zainteresowania przynajmniej 100zł banknotem i wykonać zadanie,porozsyłać skrzynki.Albo umówić sie wtedy na torze fiata w tychach. prawie środek Polski i dogodny dojazd.

dobra, ale musi byc te 100 osob, a z tego co widze to lipa...

Będe próbował mniej ale musze widzieć efekty w zainteresowaniu. ja też widze lipe nasz naród potrafi sie zjednoczyć tylko jak nas już jadą w dupe czyli podczas dobrze rozpentanej wojny atak na Polske. pozdrawiam

Wiesz, maluchowcow ogolnie nie jest duzo, a takich co by chcieli krotka skrzynie to jeszcze mniej. Jednak ja nadal jestem chetny, choc jezeli "producent" nie zejdzie z ilosci to klapa

Mnie też by się przydały ?

i ja

Będe dziś u chłopiny to jeszcze z nim na spokojnie porozmawiam. dam Wam znać.

I chłopina mówi tak. niema możliwości ponieważ oni przestawiaja cała produkcje, żeby wykonać taką skrzynke dobrze musi być 7 operacji, wycinanie ,hartowanie odpuszczanie poksydowanie czy cos tam. itp. Jest to tawar 1 kalasa ale chyba sie nie zorganizujemy. pozdrawiam. ps. szkoda bo cena taka że nigdzie takiej nie spotkacie nawet w biedronce ha ha

Cytat:
2008-06-18 21:01:09, RALLYKOT pisze:
A cena też zajebista bo ok. 350zł zestaw.

phi toco ty masz za cene i wymagania na 90 osób!!!
w Toronto możesz sobie zrobić skrzynke jaką chcesz, customową albo kopie czegośtam i to jesli chcesz to nawet 1 sztuke taką i cena nie bedzie wyższa od tej która proponujesz. sie chłopaki pchają bo to tylko napisac na forum wystarczy. jak porzychodzi do konkretów to sie ludziska wycofują. prawda jest taka ze jak masz na kogoś liczyć to licz na siebie

Hmm.. inne fora i allegro??? Ale i tak moim zdaniem niestety tylko moze z 30 osob by sie znalazlo :/ Pozostaje wylozyc kase i potem rozsprzedawac po 600 Moze uderzyc do jakis zagramanicznych firm, ktore sprzedaja tego typu akcesoria i moze oni wzieliby gro zamowienia.