MotoNews.pl

Prośba do kolegów z Lublina

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Link do Omegi, którą jestem zainteresowany.Jeśli ktoś znalazłby chwilę. żeby obejrzeć i podzielić się uwagami to bedę bardzo zobowiązany

jutro podjade i zobacze daj na priva nr telefonu

wygląda całkiem sympatycznie, ciekawe jakie wrażenie robi w realu

Trochę jakby za tani ale ...

odpucowana jak to w komisach. Ale zaraz rejestracja ubezpieczenie jakies drobnostki czy cos zrobic. i bedzie 22 tys.

nie wiem czy zwróciłeś uwage na zbiornik płynu chłodzenia jest odbarwiony muj jest taki sam ale ludziska twierdzą że jest to oznaka przegżanegeo silnika w przeszłości auta albo problemów z głowicą itd czego moje doświadczenia nie potwierdzają. ile wtym prawdy niewiem

przy takim przebiegu taki kolor zbiornika płynu to norma.

Najlepsze są te felgi od Astry lub Vectry.... omega wygląda na nich jak tramwaj(koła pochowane we wnękach). Prawdopodobnie oryginalne felgi alu poszły na allegro osobno...fee

Cytat:
odpucowana jak to w komisach. Ale zaraz rejestracja ubezpieczenie jakies drobnostki czy cos zrobic. i bedzie 22 tys.

Trochę za mało powiedziane oglądałem ją dzisiaj - nie odpala aku do wymiany, na szybach oznaczenia rocznika - 00,01,02
prawy tył malowany na 100% ( tandetne wykonanie) środek złachany powycierany itp. pedały wytarte więc przebieg wydaje mi się trochę większy niż 180 tyś ( 280?? 300?? kto da więcej ) pod korkiem wlewu oleju tyle "śmietany" dawno nie widziałem silnik mimo wszystko pracuje dobrze dźwięk i obroty ok nie jeździłem, bo po opisie mareckiL powiedział żebym sobie dał spokuj.