| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2003-07-07 15:54:02 Dostalem SMS'a od Prezesa Mlodego.
Pierwsze strofy to jakis belkot w tamtejszym narzeczu ( juz mu sie udzielilo Nastepnie: " Widzialm Signum. Masakra. Lotusa szukam. Jak masz czas to wrzuc na forum te pozdr. ( to chyba o tym tekscie po ichniemu; przyp.tlum. ). Leze dalej zaworem do gory. " Czasu nie mam ale co tam... wroci to piffko postawi za fatyge |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-07-07 22:11:55 No to i my pozdrawiamy naszego K.O.-wca Mlodego i niech nam się młodzierz nie germani bo nic z tego dobrego nie wyniknie. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-07-07 23:28:30 Pozdrów go ode mnie i przekaż, żeby tak nie harował, w końcu jeśli już chce jechać do ślubu Beteczką, to może liczyć na kolegów, ja przynajmniej forsy od niego nie wezmę |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-07-08 23:11:26 Panowie Młody też mi przesłał cóś po jakiemuś i ni w ząb nie kumam o co mu chodziło ale sie domyślam.
Trza mu wybaczyć bo młody i podatny na wpływy ALE WAZNE ŻE PAMIĘTA O LOB!!!!!!!!! |
DrA eS ... | 2003-07-08 23:14:46 O... Totr... Obudzil sie |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-07-21 12:51:11 Witam!
No panocki, wróciłem cały i zdrów! Bestia przeleciała tysiączek kilometrow bez wiekszych kłopotów tylko z 30minutową przerwą na granicy! wszystko chodzi jak marzenie! Nie bójcie się tak bardzo, że mnie tamtejsi porwą! Broniłem się dzielnie... aczkolwiek bywało ciężkawo (po 10-tym przestałem liczyć pyffka Do zobaczyska nad Zalewem! pozdr. |