[Pony 91] Tylna oś - gumy zawieszenia - gdzie kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam . Ma moze ktoś namiary , gdzie mogę kupić gumy mocujące tylną oś do nadwozia.
Pokazane na fotce. Na moim zadupiu bstwierdzili w sklepach ,że nigdzie takich nie ma . Coś im nie wierzę :0
Gumy są już tak wyrobione ,że strach. Podłożyłem trochę dodatkowej gumy , ale to pomoc doraźna.

[img=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/img/4cbe4accc34edf352e56cb1e9290e702/o%B6%20tylna2.JPG]

[ wiadomość edytowana przez: Jarek_2 dnia 2008-04-16 10:24:13 ]
[ powód edycji: tytuł ]

Są takie same jak w Scoupe . Tylko ASO takie posiada.
Koszt kompletu - 4szt to niecałe 100 zł(UWAGA - wewnętrzne inne i zewnętrzne inne). Z tego co wiem to ma też takie INTER TEAM ale tylko 2 sztuki w centrali, a koszt nie jest mniejszy niż ASO więc nie ma sensu kombinować i zakładać każdej innej.
Udaj się do ASO

dzięki za odpowieź .
Narazie pomogło podłożenie gumy , sztywny się zrobił , inna jazda, ale już się będę rozgladał za nowymi. Stówka raz na parę lat ...no problem. Tylk dobrac sie do tych gum , to pół dnia roboty

Poszukaj tych gum w Łodzi, tam mają dobrze zaopatrzone sklepy, wysyłają pocztą nawet.
Była taka firma PONEX ul. Zgierska albo Przybyszewskiego, nie pamiętam dokładnie, mają firmowe części.

Jesli bedziesz mial namiary na dobre i tanie te gumy to zapodaj dane firmy bo moze tez bede potrzebowal wymienic. Cos niski tyl mam ( nie az tak bardzo) i slysze na nierownosciach takie lekkie tluczenie sie jakby czegos w bagazniku. A moze to cos innego jest przyczyna bardziej prawdopodobna???