(S) garaż w krakowie - nowej hucie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Garaż blaszak, ale nie falisty tylko pancerny 6 metrów długi, chyba 3,40 szeroki, solidne drzwi, dwie kłódki, wylewka wewnątrz, kanał, licznik energii. Całkiem nieźle go można zagospodarować. Kanał wymurowany, ale osoby wielkości Bimbra się w nim na pewno nie wyprostują Garaż na gruncie dzierżawnym jak większość tego typu w hucie. Cena 2000 zł.

Klepie, powaznie. Zadzwonie to mi wytlumaczysz jakie sa koszty utrzymania (dzierzawy), Trez mi kiedys opowiadal ale to bylo chwile temu...

Spoko, garaż jest 5 metrów obok mojego w ktorym stał kiedyś yapkowóz zadzwon to się umowimy i podjedziesz zobaczyć

A no i dla Ciebie Yapko kanał jak ulał

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2011-04-14 13:21:41 ]

Wy to macie tam ceny, w Łodzi nie kupi sie nic poniżej 10 tys..

ale to nie jest garaz murowany...

MCQ jak byś wiedział gdzie on jest to byś się nie dziwił cenie .

Ja dobrze wiem gdzie to jest

Kurcze z 2 kafle to bym wziął bez oglądania. My w Warszawie, ehh szkoda gadać...

poochacz a co z Jarkiem ??? zrezygnował Fajnie jak by yapko dołączył z garażem do nas hehehe Jak by coś to mam kumpla który mógłby tez być zainteresowany, ale to oczywiście jak By yapko odpuścił temat

Cytat:
2011-04-14 14:34:19, Poochaty pisze:
ale to nie jest garaz murowany...

u nas wiaty na parkingach zaczynaja sie od 15tys.

u nas cukier po 10zl....

Jednak co wieś to wieś

no bylem tam u was na wiosce w zeszlym miesiacu, jak lecialem przez Widzew w poszukiwaniu ulicy Goryczkowej to widzialem pieknego Bentleya na kolach chyba 21 cali zaparkowanego w blocie, znasz zioma Stanislav? taki Bentley coupe na tabulkach z USA.

W błocie było równiej niż na przejeździe przez torowisko to jechał błotem

Cytat:
2011-04-16 17:38:52, Bart128 pisze:
no bylem tam u was na wiosce w zeszlym miesiacu, jak lecialem przez Widzew w poszukiwaniu ulicy Goryczkowej to widzialem pieknego Bentleya na kolach chyba 21 cali zaparkowanego w blocie, znasz zioma Stanislav? taki Bentley coupe na tabulkach z USA.

To do Widzewa jeszcze troche miałes jak widziales tego bentleya

Dzisiaj zrobilismy oficjalne przekazanie kluczy Dzieki Poochaty za fajny garaz

No problem. Bedzie nas więcej, juz 6 furiatów na miejscu