Pytanie do poznaniakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mianowicie jest tam u was firma zajmujaca sie regeneracja i modyfikacja amortyzatorow
chcial bym zapytac czy ktos sie orjentuje jak cenowo wygladalo by u nich utwardzenie i przystosowanie seryjnych amorkow od cc pod sprezyny 60/40 i druga sprawa jak oni wygladaja z terminami przy takich operacjach???

[ wiadomość edytowana przez: spruchberyl dnia 2008-04-21 01:22:13 ]

Jest więcej niż jedna firma. Mi polecano Pana Kantorskiego na Rzepińskiej.
Telefon do warsztatu: 61 868 99 40

około 100-150 ze skróceniem oski

ale za pare czy za sztuke ??? no i jak z terminami u niego ?? i czy to ten sam koles co bile regeneruje i zmienia im nastawy??

za jeden... a jak terminy to zwykle jeden dzień i najlepiej jest utwardzać nowe amorki a nie jakieś używane

Dzwoń pod podany nr ja tam bile reguluje. Cena niepowinna przekroczyć 80zł wraz z regeneracją i utwardzeniem. Gość dokładnie wie o co chodzi ostatnio robił mi pucharówki i zwrócił uwage co i jak. to polega tylko na wpasowaniu tulejki dystansującej.

Cytat:
2008-04-21 20:22:36, RUFF pisze:
Dzwoń pod podany nr ja tam bile reguluje. Cena niepowinna przekroczyć 80zł wraz z regeneracją i utwardzeniem. Gość dokładnie wie o co chodzi ostatnio robił mi pucharówki i zwrócił uwage co i jak. to polega tylko na wpasowaniu tulejki dystansującej.

80 to chyba za amorek od malucha

też polecam tego gościa mam bile z przodu od niego zrobione i naprawde super sprawa, a dla ludzi robi wszystko co sobie zapragną. Zadzwoń pogadać i tyle, wtedy sie sam najlepiej wszystkiego dowiesz

oka wielkie dzieki chlopaki