[S] Części z demontażu espero 1.8 99r 1.5 97r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1.8 w całości i drugi na części, kolektor ssący kompletny 1.5 16v, skrz. biegów, półosie, alternatory, rozruszniki, pompa wspomagania, maglownica, zawieszenie, el wnętrza, przełączniki, włączniki, podnośniki szyb, szyby, klapa tylna, lampy tylne, drzwi prawy przód, podszybia, klamki przednie, pompa absu, części klimy, pompa paliwa, zbiorniczki i jeszcze troche rzeczy o których zapomniałem

kontakt na priv
lub michuleszno@onet.eu
lub 667218712 (jeśli nie odbieram, to ślijcie smsy bo czasami na wykładach przesiaduje )

odświeżam

jaki kolor tego esperaka? stan blacharki? ruda zaatakowała już?

w jakim stanie sanki fotela kierowcy??

Cytat:
2008-03-11 13:14:39, Michuleszno pisze:
silnik 1.8 w całości i drugi na części, kolektor ssący kompletny 1.5 16v, skrz. biegów, półosie, alternatory, rozruszniki, pompa wspomagania, maglownice, zawieszenie, el wnętrza, przełączniki, włączniki, podnośniki szyb, szyby, klapa tylna, lampy tylne, drzwi prawy przód, podszybia, pompa absu, części klimy, pompa paliwa, zbiorniczki i jeszcze troche rzeczy o których zapomniałem napisać kontakt na priv lub michuleszno@onet.eu lub 667218712 (jeśli nie odbieram, to ślijcie smsy bo czasami na wykładach przesiaduje )

odświeżam.

A ja akurat jedną część potrzebuję... Mianowicie jest to ta zakładka przeciwsłoneczna, którą można przesunąć na górną krawędź przedniej szyby. Potrzebuję taką dla pasażera. Wybaczcie, że tak kulawię z opisem, ale nie mam pojęcia, jak to nazwać (może ktoś mnie poprawi? ). I pytanie, czy masz tą część i za ile byłbyś skłonny ją sprzedać?

Espero 1.5. 16v Obudowa termostatu...? Jak jest to za ile?

Cytat:
2008-03-11 13:14:39, Michuleszno pisze:
silnik 1.8 w całości i drugi na części, kolektor ssący kompletny 1.5 16v, skrz. biegów, półosie, alternatory, rozruszniki, pompa wspomagania, maglownica, zawieszenie, el wnętrza, przełączniki, włączniki, podnośniki szyb, szyby, klapa tylna, lampy tylne, drzwi, podszybia, pompa absu, części klimy, pompa paliwa, zbiorniczki i jeszcze troche rzeczy o których zapomniałem kontakt na priv lub michuleszno@onet.eu lub 667218712 (jeśli nie odbieram, to ślijcie smsy bo czasami na wykładach przesiaduje )

Odświeżam

Jeśli masz w dobrym stanie obudowę filtra powietrza, to biorę

Of coz w dobrej cenie

Miałeś sprawdzić, czy masz to, co mnie interesuje i nie odzywasz się już dwa tygodnie!

Cytat:
2008-04-19 10:53:55, mmkaczor pisze:
Miałeś sprawdzić, czy masz to, co mnie interesuje i nie odzywasz się już dwa tygodnie!

Nie napisałem do Ciebie? Jeśli tak było to przepraszam, skleroza mnie chyba atakuje. Nie mam, niestety tej zasłonki
Pozrdawiam