| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2008-04-06 20:18:00 W tej chwili "elektroniczny Wydział Obsługi Mieszkańców" działa tylko w Warszawie.
Szkoda! Rejestrujesz sie na stronie. Człowiek z wydziału komunikacji dzwoni i umawia się na konkretny dzień/godzinę. Wszystko bez stania w kolejkach. SPRAWDZONE! POLECAM eWOM [ wiadomość edytowana przez: GSI dnia 2008-04-06 20:18:18 ] |
_Grzesiek_ Pełnoprawny Klubowicz Corsa B , był Senato ... Szczecin | 2008-04-07 20:16:31 Hmmm... może nie identycznie , ale jak mam sprawę np. coś z samochodem do załatwienia to, na stronie Urzędu Miasta Szczecina , wybieram sobie datę i godzinę wizyty. Na miejscu tylko w informacji wyciągam MÓJ numerek i czekam na swoją godzinę. Od początku roku byłem 3 razy i nawet jeszcze wcześniej mi sie udało załatwić sprawę niż to wynikało z omówionej godziny. |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2008-04-07 21:55:37 Zabawne jest to, że mało osób z tego korzysta!!!
Mijam bokiem całą sale zawaloną osobami idę do małego pokoju i wszystko migusiem dostaje. Bajka. |
Solltys Forumowicz v40 przeddzidzie | 2008-04-08 07:16:02 To samo jest w Sieradzu tyle że umawianie przez telefon no i dobrze jest umówić się ze 2 dni wcześniej. |
Paladinus Opel CorsA Łódź - Ruda Pabianicka | 2008-04-25 11:49:03 Tak samo jest w Łodzi. Szkoda, że trzeba w sumie co najmniej trzy razy jeździć do wydziału komunikacji:
- z podaniem i po odbiór pozwolenia czasowego - po przedłużenie ważności pozwolenia czasowego (bo w ciągu 30 dni jego normalnej ważności nie ma co liczyć na wydanie stałego dowodu) - w końcu po odbiór dowodu rejestracyjnego O ile w pierwszym punkcie można się umówić telefonicznie czy przez internet, to w drugim i trzecim trzeba już swoje odstać... |
jan_10 Pełnoprawny Klubowicz Forester 2.0 turbo w ... Poznań | 2008-04-25 13:42:01 W poznaniu idzie sie do urzedu pan od numerków sprawdza czy wszystki papiery sa okej i czy wszystko jest i dostaje sie numerk na dana godzine..
przychodzi sie i wszystko załatwiasz... szybko i bezproblemowo |
fm_crew Forumowicz Toledo 5P/Vectra GTS ... Warszawa | 2008-04-26 21:17:55 heh
Dokładnie jak narazie mało osób z tego korzysta,bo mało osób o tym wie... a powinno być to standardem i będzie w urzedach tez ok |