| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcij Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2008-04-17 17:00:53 Jesli to taki sam silnik , to wszystko dziala na zasadzie plug&play , jesli sam robisz swapa, to sobie to podlaczysz bez problemu, a jak ktos Ci robi , to tez powinien wszystko popodlaczac. Jesli sie upierwsz przy warsztacie to mysle ze wiecej niz 200zl nie ma co dawac. |
MarcinZG Zielona Góra | 2008-04-17 23:10:05 dzieki za odpowiedzi. troche mnie pocieszyliscie... mam nadzieje, ze znajde kogos kto mi to zalozy za 3 albo maks 4 banki (za 2 stowy w dzisiejszych czasach to bardzo watpie). ale te 900 zl to naprawde mi cisnienie skoczylo ;/
Swapa nie robilem sam, a mechanik powiedzial ze on gazu nie rusza. Myslalem zeby samemu to przelozyc (przekrecic kolektor), ale wole sam nie odkrecac kolektora, bo znam sie na tym slabiutko. |
marcij Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2008-04-17 23:39:48 Jak masz checi , to jak troche o tym poczytasz to mysle ze sobie powiniennes poradzic. Nie wiem jak wyglada ten silnik, gdzie ma umieszczone sruby kolektora , ale przekrecenie to jest dobre rozwiazanie , bo ciezko bedzie wykrecic dysze ze starego i wkrecic je do nowego., potem tylko podpiac wezyki , jak masz stara instalacje elektryczna to nawet za wielu kabelkow nie trzeba podpinac. Instalacja gazowa to wbrew pozorom nie jest jakies bardzo skomplikowane urzadzenie. |