[126p]Maluch Dombrola Maxi reaktywacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chwalić jak na razie chyba za bardzo nie ma sie czym, ale będę stopniowo wklejał fotki z odbudowy tego toczydełka.
kiedy go kupiłem był w opłakanym stanie, nie wiem kto go tak zbeszcześcił ale ok.
Jak narazie to co zrobiłem:
nowa wiązka przód tył, cała instalacja itp, komputer
załadowany silnik w bude + skrzynia 2,3,4 kałuży
wachacz tył, resor przód
zostało dużo kosmetyki (niewiem czy będzie szedł nowy lakier, napewno zostanie w takim kolorze jak jest ale nie będzie cały malowany)
od jutra sukcesywne składanie, mysle ze 2-3 dni i bedzie juz wszystko si.
oczywiście jeździ, całkiem przyjemnie nawet

docelowo chciałbym aby chociaż w połowie dawał tyle frajdy co kilka lat temu poprzedniemu właścicielowi.

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2007-10-15 23:11:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2007-11-18 22:44:52 ]

no ładnie ładnie kolory prawie jak mój wrzuć jakiś filmik z jazdy jak możesz i zmież sprint do 100

jak na razie jest na etapie dopieszczania i skręcania wszystkiego do kupy, jutro jakies świerze i ładne fotki wrzuce i cos więcej z opisu.

jak jest historia tego auta bo kojarze go - jezdzil chyba w wawie, nie?

nawet fajnie wyglada ale jeszcze trochę pracy z odświeżeniem czeka...

Cytat:
2007-10-16 22:25:49, jaqo pisze:
jak jest historia tego auta bo kojarze go - jezdzil chyba w wawie, nie?

oj długa, bardzo długa

No i jednak można się nawrócić po bmce na malucha Maluch jest fajny,poszerzenia ma nie tuzinkowe i felgi bardzo ładne.

Cytat:
2007-10-16 22:38:28, toki pisze:
oj długa, bardzo długa

wysoko skakal swego czasu

btw prosiłbym o jakies fotki z lat jego świetności a najbardziej to potrzebuje wnętrza bo z tym cały czas walcze

oj czego nie przezyl ten malec historia jego jest baaaardzo dluga, Dombrol dobrze go ogarnial

brodnica 2005.

no jak ja go kupiłem to praktycznie go nie było ale powoli prace idą do przodu...

jak bedziesz sprzedawal (a znajac zycie niedlugo Ci sie znudzi) to odezwij sie bo to kawał histori

aaa dombroollllll. no jasne wiedzialem ze go kojarze. jakies fotki mam potem wstawie. Co sie stalo z wlascicielem?

I był również w TVN TURBO-Niebiesko-biała strzała
Na początku i ok.40% filmu można oglądać dombrola w tym malcu

Z tego co pamiętam z opisu aukcji, to było tam napisane że własciciel zginął śmiercia tragiczną a sprzedawał ten samochód jego brat !?

Cytat:
2007-10-17 13:57:35, Kuner pisze:
jak bedziesz sprzedawal (a znajac zycie niedlugo Ci sie znudzi) to odezwij sie bo to kawał histori

raczej nie bo za dużo zainwestowałem i za fajnie sie tym jeździ żebym puszczał ale wrazie czego będe pamiętał o Tobie

Cytat:
2007-10-17 19:44:02, LUGOL pisze:
Z tego co pamiętam z opisu aukcji, to było tam napisane że własciciel zginął śmiercia tragiczną a sprzedawał ten samochód jego brat !?

tu już była mowa o drugim włascicielu auta- Dombrol sprzedał go tej osobie

Cytat:
2007-10-17 18:15:28, jaqo pisze:
Co sie stalo z wlascicielem?

Dombrol ma sie dobrze i pomyka sobie e30 318iS

Cytat:
2007-10-16 22:42:27, HEMIGTX pisze:
No i jednak można się nawrócić po bmce na malucha

Miejmy nadzieje, ze tak bedzie z Dombrolem i dolaczy do Janeckiego, Kropka i paru innych Autko ma na koncie miedzy innymi zaliczony caly sezon PPAiK w 2005 roku (wygrany sezon klasy do 900ccm), jakies Kryterium Kamionki, a takze niezliczona ilosc kjsow. Z Kamionek nawet jest onboard, na ktorym widac dobrze wnetrze. U Dombrola w garazu do tej pory wisi pare fotek tego autka. Co do historii tego autka to nie wiem kto byl jego poprzednim wlascicielem, ale potem byl Dombrol, Kowal (swietej pamieci) i teraz Ty.