| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
hammet1 Opel Omega B Inowrocław | 2008-11-06 09:27:11 Witam!
Jak w temacie, chce się zabrać za zakładanie alarmu bezpilotowy, wykorzystujący oryginalnego pilota, ale mam problem z podłączeniem się do centralnego. Potrzebuje kabelki z drzwi kierowcy a dokładnie z siłownika drzwi kierowcy odpowiadające za impuls ryglowania, odryglowania i co zastanawiające mnie jakiś łącznik (przełącznik - switch) odryglowania i zaryglowania. Nie mam pojęcia co to jest ten przełącznik ani w jakich kablach szukac impulsu od niego. Poniżej macie link do schematu podłączenia... Schemat Bardzo prosiłbym o pomoc speców od alarmów .
Pozdrawiam! |
czarny-1977 LOB NET MEMBER Omega BFL 2.5DTI Des ... Świecie | 2008-11-12 15:31:34 A niewygodniej bylo by za 100 zł kupic centralke z 2 syrenami i czujkami + pilot orginalnie od Omegi i poprostu zmienic centralke centralnego na ta kupiana podpiac czujki i syreny i masz alarm ??? !!!
niz kombinowac |
hammet1 Opel Omega B Inowrocław | 2008-11-12 17:19:43 Nie bo chciałem czujnik mikrofalowy zeby chronił mój lakier, bo jakis cfaniaczek mi porysował bok... Juz ja bym mu nogi z du... powyrywał! |