[OT] ¦wiat³a pmg³owe i cofania pod ³y¿wy w 126p- jakie?

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Witam, panowie problem jest taki ¿e w/w ¶wiat³a (przynajmniej p.mg³owe) byæ musz±, które najchêtniej bym je wyrzuci³ a seryjne nijak nie pasuj± do chromowanych zderzaków, to jakie proponujecie wstawiæ? Interesuj± mnie jakie¶ ma³e okr±g³e (np od ¯uka) ale jakby kto¶ mia³ jakie¶ inne godne polecenia, pasuj±ce do ogólnego wizerunku auta, to niech siê wypowie.

Ja mam takie

W³a¶nie nie chce ¿adnych wystaj±cych bo to psuje wizerunek cholernie

Do chromów to raczej nie znajdziesz pasujacych swiatel. Ja mam to szczescie ze mam stare auto i w tych latach z ktorych jest nei bylo to wymagane

Cytat:
2008-04-29 19:35:12, cichy_b0b pisze:
Do chromów to raczej nie znajdziesz pasujacych swiatel. Ja mam to szczescie ze mam stare auto i w tych latach z ktorych jest nei bylo to wymagane

Ja mam '83 rok. Nie jestem pewien czy ju¿ wtedy by³y wymagane pmgielne?

Nie, wstecznego te¿ nie by³o, przynajmniej ja mam tak± ubog± wersjê

Cytat:
2008-04-29 19:52:01, Robert_Sr99 pisze:
Nie, wstecznego te¿ nie by³o, przynajmniej ja mam tak± ubog± wersjê

Czyli jakby co to moge je wywaliæ ??

a od którego roku by³o to wymagane ?

jesli pierwsza rejestracja auta byla przed 1985 rokiem to nie sa wymagane ani swiatla p.mglowe ani cofania.
jakby diagnosta sie rzucal to mu powiedz ze w tym aucie fabrycznie nie bylo.

Cytat:
2008-04-29 20:36:27, pterock pisze:
jesli pierwsza rejestracja auta byla przed 1985 rokiem to nie sa wymagane ani swiatla p.mglowe ani cofania. jakby diagnosta sie rzucal to mu powiedz ze w tym aucie fabrycznie nie bylo.

To w pytke Czyli problem ¶wiate³ mam rozwi±zany

ja mam 87 rok cholera, ale tak sobie pomy¶la³em ¿e jedyna opcja pasuj±ca do chromów to klosze od bambino , takie jak ma bartong