MotoNews.pl

[K] Toyota Carina E

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kupie Toyotke Carine E. najlepiej diesel ale moze byc i benzynka. samochod musi byc utrzymany posiadac klime no i najlepiej 2 poduchy. Wszelkie oferty prosze kierowac tu badz na maila mario987@op.pl

temat nadal aktualmy

Witam serdecznie!
Nie chcę tworzyc nowego postu, więc dołączę się do tego... Mam nadzieję, że mario987 nie pogniewasz się.
Ja podobnie, również szukam Cariny E. Skłaniałbym się ku dieslowi choć jestem otwarty. Dodam tylko, ze interesuje mnie kombi po liftingu.
Pozdrawiam
mjablonski@wp.pl

Temat aktualny, choć:
- nie upieram się przy dieslu,
- nie upieram się przy kombi (liftback może być),
- wolałbym po liftingu, ale...

Posiadam TOYOTE CARINE E Combi (97):
- benzyna/gaz (gaz od 180.000 III gen.)
- przebieg (255.000)
- Wersja Gli
- Klima
- pełna elektryka
- centralny zamek i autoalarm
- auto utrzymane w bardzo dobrym stanie ( przegląd mały co 10.000, duży co 30.000)
- wymieniony rozrząd i amorki przód
- autko śmiga aż miło bez żadnych problemów
- kupiony w Polsce II właściciel (pełna historia auta)

Sprzedam (nie oddam ) tylko poważne oferty.

[ wiadomość edytowana przez: NeOplan dnia 2008-03-13 19:08:59 ]

Własnie chcę sprzedać swoją Carinę E kombi,1997 rok.
Silnik 1,6 benzyna typ 4A-FE, b. oszczędny( szkoda było go przerabiac na gaz).
Przebieg 126700 km, po przeglądzie.
Elektryczne szyby, lusterka,szyberdach,centralny zamek.
Alu felgi plus dodatkowe koła z oponami zimowymi.
Wymienione zużyte elementy zawieszenia,tarcze hamulcowe.
Bliższe informacje tel.602 621 281

a ja dalej czekam na swoja Carinke moze ktos bedzie sprzedawal

Cytat:
2008-04-29 14:17:50, wieslaw25 pisze:
Własnie chcę sprzedać swoją Carinę E kombi,1997 rok. Silnik 1,6 benzyna typ 4A-FE, b. oszczędny( szkoda było go przerabiac na gaz). Przebieg 126700 km, po przeglądzie. Elektryczne szyby, lusterka,szyberdach,centralny zamek. Alu felgi plus dodatkowe koła z oponami zimowymi. Wymienione zużyte elementy zawieszenia,tarcze hamulcowe. Bliższe informacje tel.602 621 281

Sprzedaję ją tylko dlatego,że musiałem kupić nowy samochód, a jakoś nie potrafię jeździć dwoma samochodami jednocześnie.
Cena do negocjacji to 11200 zł.

Jednak wolałbym,żeby kupił ją ktoś z grupy wielbicieli Toyoty a nie jakiś "znawca" marek na literę F (fiatów, fordów i wszystkich francuskich), które jeżdżą, ale najdalej od warsztatu do warsztatu.
Uzytkowałem ją 5 lat i nigdy mnie nie zawiodła.Obecnie stoi na parkingu, ale raz na dwa tygodnie z przyjemnością przejeżdżam nią kilkanaście kilometrów, aby się "nie zastała", ale tez dlatego,ze jazda nią to prawdziwa przyjemność w porównaniu z moim nowym samochodem ( Suzuki SX4).
Kolego marios ,jeżeli szukasz naprawdę Toyoty,to nie licz, że otrzymasz ofertę pod drzwi, nowej Cariny(ostatnie to 1997 rok) i w wymarzonym kolorze i wyposażeniu.
Moja oferta jest aktualna, ale dotyczy tylko osób zainteresowanych kupnem a nie marzycieli.