Co sądzicie o tym radiu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam zastanawiam sie nad kupnem radia i znalazłem coś takiego czy cos na jego temat możecie doradzić? klik

Lecimy do Car Audio.

A co do radia, to proszę Cię nie rób sobie tego..... Albo wypas albo cena.

Jeśli chodzi o car audio to jestem ero dlatego pytam

Cytat:
2008-04-30 12:49:41, ARNO pisze:
Jeśli chodzi o car audio to jestem ero dlatego pytam

zerknij na markowe, bo takie no name mogą się szybko wykończyć (i Ciebie także). I nie polecam wynalazków (nowiści i takie tam)...niesprawdzone i nieprzetestowane.

a i jeszcze jedno: czy masz czas na oglądanie TV na ekranie (takim maluśkim) podczas jazdy? Wolałbym wziąć jakiś dobry MP3 i czerpać radość z jazdy i muzy, a filmy oglądać w kinie lub w domu. Takie moje zdanie.

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2008-04-30 12:54:41 ]

właśnie tam nie ma żadnej nazwy tego radia więc się upewniam. Dzieki za rady

Odposc sobie i zainwestuj w firmowke troche drozsza ale dluzej cieszy plus lepsze wykonanie lepszy dzwiek i wogole nie ma porownania jak chcesz taki sprzet to polecam jvc w wersji exad z dvd wyswietlaczem mysle ze za okolo 1000 cos znajdziesz ma wszystko albo szukaj czegos firmy zenec z wielkim wyswietlaczem i rozmiarze 1din, ale czy to wszystko wykorzystasz, jak chcesz kino to radio z aux-em i laptop, masz wszystko. Pozdrawiam

A co myslicie o takim czyms?? JVC do tego dokupic monitor i jazda - 2 wzmachole,tuba ,dobry przod i mamy kino "domowe"

Niczego sobie, ale znajda sie tacy co powiedza lipa bo za 600pln nie mozna kupic nawet dobrego cd (bez mp3) np nakamitshi, ja jednak jestem za jvc mialem pare sztuk i nic zlego powiedziec nie moge wg mnie to najlepszy sprzet w kategorii cena jakosc (oczywiscie trafilo sie pare modeli ktore kaprysnie czytaly mp3), gra mocno i bardzo dynamicznie niemal krzykliwie czego nie moge powiedziec np o blaupunkcie jest bardzo dobrze wykonany ale jest bardzo stonowany po prostu gra i nic poza tym.

O pionierze tez nie mam dobrego zdania mialem dwa i niestety padly nie z mojej winy ot tak po prostu, nie chce jednak wyrabiac zlej renomy, wadliwe modele zdarzaja sie kazdej firmie, jedyne co boli w pioneerze to brak mozliwosci wyboru sciezki cd z klawiatury numerycznej trzeba klikac pare razy zeby np wybrac dziewiaty kawalek z plyty czy kolejny a to zlosci i przeszkadza, moze teraz jest inaczej ale nie sadze. Sony to porazka sama w sobie slaba jakosc, dzwiek jak ze studni i nieintuicyjne menu przekreslaja juz na dzien dobry a opcje w stylu xbass czy dzwiek przestrzenny to tylko strzal na wiwat.Pozdrawiam

Jest już inaczej, masz liste utworów i gałeczką wybierasz. Mam 4000 UB i gra o niebo lepiej od JVC za 200zł to wiadomo.
Pchaj sie w sprzęt firmowy, w niefirmówkach szybko wszystko siada, guziczki ścierają sie, nic nie działa jak należy i długo sie wczytują płyty.