126p Fotel kubełkowy...czy wejdzie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello

Trafiłem dośc ciekawy fotel, ale jest szeroki - w dolnej częsci ma okolo 52cm szerokości (dla przykładu bimarco C/Cobra ma 49cm)

Wejdzie do Malca ?

Jezeli jest tylko 3 cm szerszy od bimarco C to spokojnie, pozniej zmierze i napisze ile ma moj, ktory miesci sie na styk

Jesli gora nie jest szersza od dolu to powininen wejsc. W przypadku Experta Bimarco - fotel nie wchodzi gora, ale tam jest chyba 57cm.

góra ma 54-55cm, więc troche słabo, ale zawszer można przesunąc bardziej w strone tunelu...zobacze, w ostatecznosci pojade do sklepu i bede mierzył

jak dwa eksperty weszly to i to powinno sie zmiescic

mam u siebie experta i da rade go zmieścić, co prawda w seryjnym mijescu na seryjnych całkiem szynach jest problem, bo drzwi sie nie chciały domknąć, ale ja poradziłem sobie w sposób taki, że przesunęłem szyny od fotela kubełkowego bardziej w prawą strone (seryjne szyny są zamocowane do tych szyn alu od fotela)
Tym sposobem mam zamontowany bimarco E na seryjnych szynach z możliwością regulacji, miści się bez problemu a i lepsza pozycja za keirownicą jest - siedze na wprost kiery a nie obok.

Co do tego C powinien wejść bez najmniejszej rzeźby

Wlasnie o te drzwi na seryjnych mocowaniach mi chodzilo, ze sie nei miesci, ale jak widac darade to ominac. Wiec jesli Expert wchodzi to i ten, ktory zamierzasz kupic wejdzie.