| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MarekV6 LOB NET MEMBER Oma + Hornet :-) Poznań / Solingen | 2008-04-17 11:51:10 |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2008-04-17 12:34:45
W sumie nic nowego
Przecież nie kochamy tych samochdów za bezawaryjność |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2008-04-20 08:00:15 Mnie te statystyki w ogóle nie ruszają...
Miałem Fiata Bravo. Podobno porażka. A mi działał bezawaryjnie
Miałem Omegę. Podobno porażka. Jakoś jeździł i się nie rozpadł
Mam Espace. Ma sporo niedociągnięć po starym właścicielu. Ale nic się nie sypie
Rozmawiałem w piątek z mechanikiem, który miał już dwa Espace i teraz szuka trzeciego. Ma też Omegę 2.5v6. Na Omęgę narzeka - ma już 3 skrzynię automat, silnik przecieka. Nie jest dobrze. Espace podobno bez zarzutu. Super bezawaryjny... Jaki z tego wniosek? Wszystko zależy od egzemplarza. |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2008-04-21 11:09:32 omega to specyficzne auto którego nie lubią tego typu statystyki
to duże, komfortowe i max wyposażone auto dla biedoty ma całą masę gadżetów które psują się oczywiście we wszystkich autach, ale jest używana przez osoby które książkę serwisową i nieobowiązkowe przedmioty mają raczej w "głębokim poważaniu" czyli byle do końca gwarancji i wreszcie mam spokój Takie postępowanie nie wpływa pozytywnie na bezawaryjność w rozumieniu dekry Przeciętny kierowca omegi (działkowiec, sklepikarz itp niższe grupy społeczne) nie jest tak wyczulony na wytarte ponad miarę okładziny hamulcowe jak kierowca porsche czy bmw.. zresztą ci ostatni nie muszą być bo oni jakby w naturalny sposób zapełniają książkę serwisową zostawiając w aso niemałe przecież pieniądze. To rozwiązanie dużo droższe ale lubiane pzrez dekre W naszych warunkach niespecjalnie się sprawdza |
![]() zbiczek1 DEADSOUL signum Zgorzelec | 2008-04-24 09:10:32 No i co z tego, ja swoją lubię a resztę mam w |
sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2008-04-27 01:25:18 Ale o co chodzi...?? Ja mam swoją omę już 3 rok i jakoś nic mi się nie popsuło, oprócz normalnych spraw zawieszenia, przez nasze dziurawe drogi.
Będzie się działo teraz, jak tak napisałem, to pewnie mi wszystko padnie w ciągu miesiąca... |
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2008-05-04 11:26:58
Jak by nas bylo stac na serwis w aso te statystyki byly by lepsze a tu trzeba albo gielda albo Marios i tak pomalu sie kreci kilometry moze jak bysmy co pol roku wjechali sobie na kanal popatrzyli co trzeba juz szykowac sciagnac tapicerke drzwi zobaczyc czy nic sie nie dzieje ale komu sie chce a pozniej "'mam problem nie dziala mi ........"' tacy juz jestesmy ''oszczedni'' do konca |