Co sądzicie o tej nawigacji?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, chcę zakupić nawigację i znalazlem coś takiego co o tym sądzicie? klik Czy parametry są wporządku czy to jakiś bubel. Dzięki za opinie

Jak za tą cenę....
Tylko należałoby o jakiejś Auto Mapie od razu pomyśleć.

Witam,mam taką nawigacje od dwóch miesięcy, nawet kupiłem od tego samego sprzedawcy ,pierwsza po ok.tygodniu zablokowała się i nic nie działało po odesłaniu do sprzedawcy dostałem drugą i ta chodzi dobrze. Mapy ma dobre bo sprawdziłem na terenie Niemiec i pracowała dobrze,mapa Polski też jest szczegółowa bo wpisywałem małe wioski i urządzenie odnajdowało je ,jak narazie jestem z niej zadowolony a co ważne sygnalizuje o fotoradarach na terenie Polsi i innych krajów.Pozdrawiam.

ja osobiscie nie polecam zadnej navi na polskie drogi,

mapy sa fatalne, i navi czesto sie gubi lub kieruje w zakazy,

ja osobiscie polecam taka jaka mam KLIK

owszem nie jest idealna ale najlepsza z jaka sie spotkalem, nie gubi sie, nie traci sygnalu, dobrze kieruje, czasami w zakazy ale jak tylko my pojedziemy zgodnie z przepisami to w sekunde oblicza nowa trase, w wyposazeniu jest wszystko

POLECAM! jedyna wieksza wada jest cena

pozdrawiam

kumpel ma takiego mediona i też na nim dobrze się śmiga pionek też fajny , ale cena 3x taka jak mediona :/

Osobiscie z nia niejezdzilem,jezdze z AKIRA jest ok,wiecej na forum NAVI,wystarczy w GOOGLE wpisac AKIRA a tam jest wszystko o navigacji.KOSZT AKIRA OK 300-400ZL.Najnowsze mapy tez tam sa za FREEEE.

ja tez polecam akire, mam ja i kupilem na necie od sprzedawcy z łodzi, uaktualnienie mapy za free i odblokowanie tez. tak że możesz na niej ogladac filmy, sluchac mp3 i przegladac zdjecia. polecam