| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-07-15 18:40:29 Szukałem na forum czegoś o wakacyjnych podróżach i nie znalazłem - jeśli się mylę - niech moderatorzy czynia swą powinność...
Wybieram się w tygodniową przejażdżkę Kraków - Wiedeń - Praga - Kraków i choć to może banalna podróż szukam info o sprawdzonych, tanich noclegach (campingi), przestrogach i drogach. Wiem, że na sieci są witryny poświęcone turystyce (np. Pascal), ale poczytać to jedno, a sprawdzić to drugie. Jeśli ktoś ma jakieś info - proszę o odpowiedź, (ostatni raz w Wiedniu byłem w 91r. Nie wpisałem w temacie miast, by nie ograniczac wątku innym ciekawskim np. Chorwacji |
bartos SYMPATYCZNY GOŚĆ samochodzik Stalowa Wola | 2003-07-16 10:01:41 Piotrek czy może będziesz w Pradze 27 lipca na |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-07-16 14:31:06 Nie, wybieramy się dopiero od 15 sierpnia... i to raczej trasą Bratysława, Wiedeń, Praga.
Pozdrawiam. |
bartos SYMPATYCZNY GOŚĆ samochodzik Stalowa Wola | 2003-07-22 11:40:18 Piotrek, polecam stronę Polskiej Federacji Campingu i Caravaningu.
Nie ma na niej co prawda informacji o campingach zagranicznych, ale wydali książkę - informator o campingach w Europie, zawsze można do nich zadzwonic lub napisać, ewentualnie kupić cos takiego u nich itd. Camping pozdr |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2003-07-22 21:44:54 WSłowenii z kolei bardzo drogo wychodzi przejazd autostradami(a raczej ich krótkimi odcinkami)jesłi na bramkach płacimy w Euro. Niestety - sam to przerobiłem bo nie udało mi się kupić ich waluty - czyli Tolarów .
Bez przesady - na pewno jest taniej niż Kraków-Katowice, a tolary kupisz na każdym przejściu granicznym i większości stacji benzynowych. |