[K] wałek Świątek 385 i nanoplex...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jak w temacie .
wałek najlepiej ze szkalnkami w jak najlepszym stanie.
nanoplex moze być bez samego modułu - zależy mi na czujnikach i przewodach wraz z kołem pasowym pod czujnik. czyli cała wiazka bez modułu.
rozważe kazda propozycje
pozdrawiam

UP
podnosze...

wałeczek już mam , potrzebny jeszcze nanoplex....
pozdro

na allegro jest kompletny nanoplex od60zl

potrzebujesz wiazke kabli czy nanoplex bo juz sie gubie

napisz dokladnie co ci trzeba

instalacja elektryczna przod tyl nowe bezpieczniki i tak dalej do naruchania cena 100 zl
nanoplex z cewka i blaszka na ktorej to siedzi 30 zl
czujnik polozenia walu 15 zl
kolo pasowe 150 zl

napisz co ci trza. jak cos jutro powinienem to miec ale to zalezy czy do roboty pojade czy tez nie

Maliniak, tak baj de lej to dzieki za skrzynke bezpiecznikow Polecam tego sprzedawce.

nima problemu polecom sie na przyszlosc ;]

to tak :
do nanoplexa potrzebuje :
-koła pasowego od el ( czyli ze znakiem do czujnika)
-czujnika położenia wału(wraz z mocowaniem do pokrywy rozrzadu)
-czujnika podciśnienia
-wiazki przewodów moduł nanoplexa-czujniki ( tego duzego konektora z przewodami do czujników i dalej do wiazki tylnej)

samego modułu z cewka i ta blacha nie potrzebuje
na razie próbuje sie dogadać z człowiekiem żeby hurtowo od niego wziac ... ale jak sie nie uda to bede uderzał do osob które maja te poszczególne czesci

dzieki i pozdro!!

tylnia wiazka jest troche inaczej podzielona tzn wszystkie te kable potem leca do przodku wiec chcesz jak by co zeby odciac te kable co leca do przodu i dac ci tylko to co wypisals i jest razem podlonczone tak ?

powiem tak : skoro masz tylna wiazke cała kompletna to może rozważył bym wziecie całej bo moja już pare latek ma niestety . ale tak dobrze rozumiesz ze potrzebowałbym tylko tej czesci od nanoplexa wycietej z reszty...

potrzebuja nanoplex uruchomić w FL stad te rzeczy mi sa potrzebne... pozdro

a Ta wiazka w jakimś przyzwoitym( dobrym ) stanie ??

wiazki wyciagam na zyczenie z aut ktore sa oddane na zlom najczesciej ejst uszkodzony kabel z czujnika paliwa tzn jest obciety bo konektroki niechca wyjsc czasami z klaksonem jest tez ten problem a cala reszta jest humanitarnie wyciagnieta po odkrecana jak zmieniasz z fl'a na el'a to lepiej wymienic cala wiazke nie meczyc sie z elektryka tylko przezucisz i masz spokuj wszystko pewnie dziala nic nie lutowane i tak dalej ale to jak kto woli

ile chcesz za całą wiązke z ela bo kolega szuka.

Cytat:
2008-05-11 18:39:41, Maliniak pisze:
potrzebujesz wiazke kabli czy nanoplex bo juz sie gubie napisz dokladnie co ci trzeba instalacja elektryczna przod tyl nowe bezpieczniki i tak dalej do naruchania cena 100 zl nanoplex z cewka i blaszka na ktorej to siedzi 30 zl czujnik polozenia walu 15 zl kolo pasowe 150 zl napisz co ci trza. jak cos jutro powinienem to miec ale to zalezy czy do roboty pojade czy tez nie

yyy wystarczy czytac
nowe bezpieczniki i tak dalej chodzi o to ze jest ta nowa skrzynka bezpiecznikowa a nie ze nowa jest

[ wiadomość edytowana przez: Maliniak dnia 2008-05-11 23:47:08 ]

pewnie sie skusze na jedna cała wiazke do elx, wiec trzymajjedna dla mnie
BTW:a nowa skrzynka bezpieczników pasuje na mocowanie starego typu ??
pozro

nie nei pasuje ;d

hehe
"...kto kombinuje ten żyje..."