Problem z przelacznikiem zespolonym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie,

W moim nowym escorcie wczoraj wylaczaly sie swiatla mijania przy wrzuceniu migacza w prawo, a dzisiaj w ogole nie dzialaja i swieca tylko przy wlaczeniu migacza w lewo Do tego wycieraczka tylnia wlacza sie przy zapalaniu auta

Cyrk na kolkach. Pytanie, czy przelacznik jest do odratowania czy musze sie rozgladac za nowym?

Jak wyglada kwestia regulacji czestotliwosci wycieraczek - czy wystarczy zakupic taki przelacznik, czy jeszcze jest jakis inny regulator, ktorego brak unieruchomi wycieraczki przy takim przelaczniku?

Dziekuje i pozdrawiam,
MJ

Jak lubisz dłubanie to jest do odratowania.Cała operacja nie powinna zająć więcej jak 2 godz.
Ja tak uratowałem kuzynowi w MkVI i Żonie we fieście.

Cytat:
2008-05-18 09:51:03, danek7902 pisze:
Jak lubisz dłubanie to jest do odratowania.Cała operacja nie powinna zająć więcej jak 2 godz. Ja tak uratowałem kuzynowi w MkVI i Żonie we fieście.

Hm....a czy jak go rozkrece to rozpadnie mi sie 100 sprezynek i bedzie sie zastanawianie - co autor mial na mysli mondujac tutaj ten "dynks" ??

no właśnie ja mam tez takie obawy rozkrecajac i dlatego awaryjne mam na patyku od lizaka ja potrzebne patyk wyciagam

mi sie rozpadl i nie udalo mi sie go zlozyc. Wymienilem na nowy/uzywany i wszystko smiga.

Co do rgulacjii wycieraczek musisz sprawdzic czy z prawej kostki masz komplet kabli (gdzies na forum byl opis, ktory kabel jest od tejze regulacji, wyszukiwarka nie gryzie). Do tego wymienic przekaznik (bodajze R5) i bedzie dzialac.

Poszukaj innych tematow, stosunkowo niedawno temat byl walkowany. Jest tez opis, ktory kabel dorobic w razie jego braku w kostce.

Pozdrawiam

co do niepalących się postojów oświetlenia deski itd.
KLIKACZU
tutaj chyba dość wyraźnie opisałem co i jak zrobić

Ja bym nie kupowal uzywanego bo mozesz trafic na taki, ktorego stan bedzie zblizony do Twojego
Ja kupilem na Allegro nowy zamiennik niemiecki za chyba 120zl [nie pamietam dokladnie]. Gosc dawal gwarancje. Mam go ze 2 lata i nadal chodzi bardzo precyzyjnie i "odbija" jak nowy. Naprawiac mozesz sprobowac, ale licz sie z tym, ze jak nie zlozysz z powrotem do kupy starego to muszisz juz byc zorientowany od kogo kupisz drugi, zeby nie zostac bez zadnego sprawnego

Cytat:
2008-05-18 09:43:06, jalokim pisze:
Pytanie, czy przelacznik jest do odratowania czy musze sie rozgladac za nowym? Jak wyglada kwestia regulacji czestotliwosci wycieraczek - czy wystarczy zakupic taki przelacznik, czy jeszcze jest jakis inny regulator, ktorego brak unieruchomi wycieraczki przy takim przelaczniku? Dziekuje i pozdrawiam, MJ