Goodbye Espero.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I tak po 8 latach i 503tys km mojego esperaka zastapił nowy samochod Jest to Opel Vectra C GTS 3.2 V6 211KM 2004r. wersja Elegance 151tys przebiegu.

Wyposażenie:
Pełna elektryka
Ksenony
6 poduszek
ABS, ESP, TC, EBD, EBA, CBC
poł skóra
climatronic 2 strefowy
czujnik deszczu
17 calowe alufelgi
Wielofunkcyjna kierownica
Radio CD 6głosnikow
Czujniki parkowania przód i tył
Czujniki cisnienia w kolach
Obnizone sportowe zawieszenie

......i wiele innych

No coż jak dla mnie po przesiadce z esperaka to czuje sie w nim jak w statku kosmicznym Wrzuciłbym jakies fotki ale nie wiem jak

[ wiadomość edytowana przez: michpanek dnia 2008-04-22 21:18:31 ]

A co z Esperakiem? Czyżby się rozleciał? No i gratuluję nabytku. Czyli to już Vectra C?

Esperaka przejał syn i go dobija heh jak wstawic fotki?? Puki co pare do profilu wstawiłem

[ wiadomość edytowana przez: michpanek dnia 2008-04-22 21:30:23 ]

[ wiadomość edytowana przez: michpanek dnia 2008-04-22 21:35:19 ]

Cytat:
2008-04-22 21:20:36, michpanek pisze:
Esperaka przejał syn i go dobija heh jak wstawic fotki?? Puki co jedna do profilu wstawiłem [ wiadomość edytowana przez: michpanek dnia 2008-04-22 21:30:23 ]

To Ci teraz każdy zjedzie na drodze W końcu Vectra autem policyjnym jest

Juz to zauwazyłem hihi

fajny silnik ma ta vectra
nad resztą to sie nie zachwycał

Cytat:
2008-04-22 21:20:36, michpanek pisze:
heh jak wstawic fotki??

Masz podwieszony temat o wklejaniu fotek!
BROŃ CIĘ BOŻE OD WSTAWIANIA GAZU!!!

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-04-22 22:15:56 ]

Gratuluję , fajne autko

i oby nie było tak jak dzisiaj na ASO Reno

...młody klient przyjechał sprawdzić kartę (tę uruchamiającą bo dostał 2 a jedna nie działała), do zakupionej w niedzielę na giełdzie w Gliwicach...laguny grandtour (II oczywiście) ...kupił z przebiegiem 144 tys.km rocznik chyba 2004

Kiedy okazało się że...dwa lata temu !!..auto miało 277 tys.km...młody człowiek nie był w stanie wstać ze stanowiska...strasznie zbladł i nie odezwał się ani słowem ..chyba przez 10 minut...Potem się okazało że karta i komputer ..i jakiś tam blok elektronicznej identyfikacji pochodzi z innego zupełnie egzemplarza laguny i są podejrzenia co do jego legalności...

Nie czekałem ale miałem wrażenie że za chwilę do człowieka będą musieli wzywać R-kę..

Cytat:
2008-04-22 22:15:02, piotr_ek pisze:
Masz podwieszony temat o wklejaniu fotek! BROŃ CIĘ BOŻE OD WSTAWIANIA GAZU!!!

Piter, do taksiarza piszesz...

Cytat:
2008-04-22 22:40:15, bogdan1 pisze:
i oby nie było tak jak dzisiaj na ASO Reno ...młody klient przyjechał sprawdzić kartę (tę uruchamiającą bo dostał 2 a jedna nie działała), do zakupionej w niedzielę na giełdzie w Gliwicach...laguny grandtour (II oczywiście)

Ja nie wiem, kto jeszcze dziś kupuje auta o wartości powiedzmy pow. 20 tzł na giełdach bez sprawdzenia...

a bo to w komisie bezpieczniej?
mieszkam niedaleko Gniezna(zagłębie handlarzy) i widze co sie dzieje-nawet 6 tys za głupią corse bym im nie dał

Gratulacje samochodu!

A co do Gniezna Kiedyś u pewnego dilera Alfy z Poznania (nie zdradzę u którego) jakaś kobieta uparła się na Alfe 166. I w końcu zwięźli ją na testy i tak patrzymy (akurat byłem przy tym ) już nam się nie podoba. Szef servisu mówi to kobiety ze szkoda 250zł na podłączenie do kompa i że jej odradza ten samochód (na licznik: 97tys km). Koleś nie zadwoliny ze laska chce go kontrolować... i komp pokazał ze 200 tys km zginęły gdzieś po drodze ... Zastanawiali się czy nie wezwać glin, że koleś okłamuje i oszukuje ludzi

bardzo ładna vectra , super silniczek....

Espero ładny przebieg wykręciło.... może wrzucisz fotki jak się prezentuje teraz ?? tak na pamiątkę, bo nie wiadomo jak długo jeszcze będzie żyło

Piękne auto
Gratulacje !

Cytat:
2008-04-22 22:40:15, bogdan1 pisze:
Kiedy okazało się że...dwa lata temu !!..auto miało 277 tys.km

Jak to w przysłowiu - chytry 2x traci. A sprawdzenie w ASO reno to raptem 150 zł. No chyba, że to okazja miała być

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-04-23 07:00:45 ]

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/097943aae0d6a060.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/406f181027f498be.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/22559d2c313ef211.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b80474bfebb04b22.html - esperak

Wybaczcie ze nie wkleiłem poprawnie linkow ale nie otwieraja mi sie wtedy strony... :/

[ wiadomość edytowana przez: michpanek dnia 2008-04-23 12:30:50 ]

Fajne autko

Złomiak ma fajne kierunki

Autko fajne... Gratulacje...

Tylko nie wiem czemu fotki pod cmentarzem znowu robione...

znowu?? heh no przejezdzalismy i ten parking wydał nam sie dobra sceneria do sesji fotograficznej