| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2007-05-11 18:52:58 ktos Cie zrobił z chooja, czy tak sami z siebie z nudy wpadli do Ciebie?
czym sie kierowali, ze wpadli akurat do Ciebie? |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-05-11 19:14:43 to musiałeś wcześniej chyba coś przeskrobać bo dostanie nakazu bez żadnych podejżeń to nikt nie da |
jacekes F&F Sympatyk 125p Poznań | 2007-05-11 19:21:29 Bywa, że namierzają po adresie IP ludzi, którzy dużo udostępniają w sieciach P2P. |
Karol13 Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-05-11 19:28:40 a za sciaganie seriali ktorych nie ma w polsce tez moga wlepic mandat? Przeciez jak czegos nie da sie kupic to nie jest nielegalne |
dr_krzysiek Fiat 126p Nakło | 2007-05-11 19:53:29 bartong44, to tak na poważnie, czy jaja sobie robisz?
Jak na poważnie, to lece po bilet do Irlandii. Korzystałeś z torrentów i e2k? Jaki miałeś download/upload na miesiąc? Miałeś stałe IP, czy zmienne? Kurde, słyszałem, że na emulu namierzają po IP. Kombinują, jak sobie statystyki poprawić. Niech zaczną sprawdzać domowe kompy milicjantów. |
Spawn_ad F&F Sympatyk Fiat 126p 1,0 Rybnik | 2007-05-11 20:04:51
Wejść mogą kiedy chcą, także lepiej uważać |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-05-11 20:15:41 muszą mieć nakaz żadnego człowieka nie musisz wpuścic na swój teren, nawet jak to jest policja, mi kiedys wjechali za zakucanie spokoju i że niby jakaś impreza jest, a ze widziałem ze podjechali to odrazu była cisza pogadałem z nimi na klatce przy zamknietych dzwiach i sobie pojechali a jak spytali sie czy mogą wejść to spytałem sie po co, nie dali uzasadnienia to ich nie wpuściłem.
A co do tego jak by brzyszli jacyś w garniakach z papierkiem że niby nakaz to jest jeszcze to wystarczy powiedziec ze chcesz by Ci to sąd powiedział osobiście i dostajesz wezwanie do sądu i wtedy dopiero ich wpuszczasz a na siłe nie mogą. choc tak myśle ze to jest niezła wkreca hehe ale przynamniej jak sobie pogadamy to nie będziemy sie nudzić |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2007-05-11 20:18:49 "A co do tego jak by brzyszli jacyś w garniakach z papierkiem że niby nakaz to jest jeszcze to wystarczy powiedziec ze chcesz by Ci to sąd powiedział osobiście i dostajesz wezwanie do sądu i wtedy dopiero ich wpuszczasz a na siłe nie mogą"
stary skad to wziales ? moze prokurator przyjedzie do Ciebie i sie spyta czy moge sie spytac o nakaz ? na piratów wjezdzaja na podejrzenie popelniania przestepstwa. mozesz im naskoczyc |
Spawn_ad F&F Sympatyk Fiat 126p 1,0 Rybnik | 2007-05-11 20:25:59 Nie będe poraz setny pisał o sprawie nalotów i tego czy mogą wejśc czy nie bo już to przerabiałem aż za dużo ja tylko napisze że zgadzam się z Cypheriusem i że lepiej uważać |
KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2007-05-11 20:30:26 ziomkowi ostatnio wpadli na chate o 7 rano, kompa mu tylko zabrali lapciaka zostawili, jak sami powiedzieli namierzyli go po tym jak na allegro kupił kopie jakichś bajek, z reszta o te bajki prosił go kuzyn dla dziecka;/ no ale narazie ma spokój tylko kompa nie ma |
qbara F&F MEMBER fiat 126p chrzanów | 2007-05-11 21:13:38 nie noo...masakra
pany spoko loko
o co chodzi...a no o to ze u nas w mieście chrzanów(powiat cały nawet) była wieeelka fama na ten temat , ze niby 2 umundorowanych + informatyk wchodza do mieszkan i co im sie podoba robią, hulaj dusza i wogle ble ble ble..zabieraja kompy cd-ki itp. po jakimś czasie w gazecie PRZEŁOM (takie lokalne ścierwo) artykuł o treśći - uwaga streszczam. -zatrzymano 3 mężczyzn co to sie przebieraja i wyłudzaja od ludzi kase i kompy biora i na gieldzie handlują
pokazują lewe legitki i nakazy a człek sie boi i łyka. na koncu napisano ze nikt ale to NIKT niema prawa wejść do domu pod tak bzdurnym powodem ze TY mozesz miec piraty- napisano ze policja zdaje sobie sprawe ze wiekszosc prywatnych ludzi (nie firm)_ w polsce jedzie na kopiach zapasowych.sam sie zdziwilem ze takie rzeczy pisza jeszcze cytuja jakiegos policjanta. mieli by wtedy setki tysiecy spraw i nigdy by niezakonczyli i nieposadzili 1% i sie nie oplaca.bo to i tak niezniknie. i to mi sie podoba.dlatego wsadzcie to miedzy bajki. |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2007-05-11 21:18:35 qbara u mnie było to samo! Również była wiadomość później w prasie. |
Try3ek F&F Sympatyk bmw e30, mondeo ST220 Luboń | 2007-05-11 21:53:32
widzisz co napisał qbara to teraz sie zastanów na tym co napisałem, wiec tak nie do końca mogą Ci wejść jakieś pampry w garniakach, to tak podobnie jak nie musisz sie zatrzymac gdy policja zatrzymuje Ciebie ale musisz to zgłosić odrazu, wiec jak tacy panowie przyjdą to wychodzisz przed dzwi i dzwonisz na policje by podjechał radiowóz jak sprawdzą że rzeczywiście to są oni to przerąbane, wiec cos czuje ze kogos tu zrobili w konia...tym bardziej współczucia |
Spawn_ad F&F Sympatyk Fiat 126p 1,0 Rybnik | 2007-05-11 22:30:15 Panowie błagam Was, nie bazujcie się na jakis regionalnych gazetach nakaz wydaje prokurator i może to wydać już po przeszukaniu, a policjanci mogą wejść do chaty jeżeli jest podejrzenie popełnienia przestepstwa, w praktyce wygląda to tak że mają prawo wejśc do chaty...
[ wiadomość edytowana przez: Spawn_ad dnia 2007-05-11 22:31:13 ] |
MAD_DOGG F&F Sympatyk ![]() Ferrari killer & 100 ... Łódź | 2007-05-11 22:31:36 Ale jeśli wzieli go na przesłuchanie, to w tym wypadku nie byli przebierańcy... ----------------- --=RACE TECH=-- |
mmost F&F Wolny Słuchacz :) malec Gdynia | 2007-05-11 22:45:31
za duzo sie filmow hamerykanskych naogladaliscie[ wiadomość edytowana przez: mmost dnia 2007-05-11 22:46:16 ] |