CO SĄDZICIE O MOIM DF KOMBI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w moim profilu zamieściłem kilka fotek mojego fiata jak wygląda na dzień dzisiejszy,narazie tyle zrobiłem ale jeszcze kilka moze kilkanaście dni i wszystko będzie zrobione i złożone tak jak należy, chciałem się was doradzić/zapytac jak wam się podoba moj samochód,jak macie jakieś pytania to piszcie odpowiem napewno
pozdrawiam

No jak dla mnie jest Powodzenia w dalszej pracy zycze

Kosa tylko alu by sie przydaly

na pierwszym zdjęciu jest pokazane jakie bede mial aluski

bardzo ladny. z tymi felgami bedzie miazdzyl. POwodzenia w dalszej pracy.

zamieszcze wieksze fotki jak chcesz tylko ze teraz jestem troche zabiegany i niemam czasu ale wieczorkiem postaram sie cos zalatwic , a co do fiata to zapowiada sie niezle , zycze powodzenia w dalszych pracach
pozdrawiam

Moje gratulacje!!!Piękny kombiaczek!Cóż tam widzę pod maską-dieselek VW?Bardzo ładny fiacik,masz wszystkie boczne szyby przyciemnione?Chciałbym,żeby mój też już tak wyglądał...Powodzenia w dalszej pracy i pozdrawiam!

GLEBY nie ma. Ja zawsze się do tego dopieprzam. A co do auta ogólnie to ... CO TO ZA SILNIK ?? jestem pod DUŻYM wrażeniem. Fele alu wspaniałe. Jak dla mnie jeszcze za mało chromu. Jakiś układ wydechowy by się przydał. a to ogólnie ogromne BRAWA

spoczatku mialem zakladac felgi ats tez 15' ale udalo mi sie dostac te co sa na zdjeciu o rozstawie 4x98 podobno z fiata??
moj tato bedzie mi robil okragla koncowke z wydechu z blachy chromoniklowej czy cos takiego
jest jeszcze troche roboty przy nim ale jak go pirwszy raz odpalilismy z tata to widok byl piekny jak jechal nim
bede zamieszczal co jakies czas nowsze zdjecia

a silnik jest 55 konny z volkswagena golfa 2
o pojemnosci 1600 w dieslu
troszke ma male przyspieszenie

cobacze jak bedzie sie jezdzilo na tych alusach co mam czy nie bedzie problemow,jak nie bedzie to założe resory z trucka i moze jakos przod obnize ale sie jeszcze nad tym bede musial zastanowic
jak narazie musze go skonczyc a potem bede sie bawil w tuning heh

te klekotki modyfikowano do ponad 80 KM. DZIAŁAJ z tym silnikiem. POdstawa do tuningu już jest. Piękne wyremontowane nadwozie

nie mam funduszy na pakowanie sie w podkrecenie silnika
ale jechac jedzie i to jest wazne
troszke wolniej niz myslalem ale serce mi zabilo jak pierwszy raz widzialem jak moj fiat jedzie,nie musialem go za kazdym razem wypychac z garazu tylko legalnie wyjechalem

ale najprostszym sposobem byloby zmienic glowice i zalozyc turbinke
albo poprostu benzyniaka
ale pozniej za co bym jezdzil????

Śliczny!!!Widać że włożyłeś sporo serca i czasu w to autko.Duże brawa.Tylko ten zawias...

To nie zadziałasz z turbinką chociaż ??

Cytat:
2003-07-08 11:20:15, bRq pisze:
Kosa tylko alu by sie przydaly

To jakies odniesienie do mojego kombiaka?

Dobra baza pod tuning..zycze powodzenia

wow dla mnie bomba!

POOCHATY o jaki zawias ci chodzi bo nie rozumiem????

Gleba!!!