Classicauto track day

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Classicauto track day "Ułęż" - I Eliminacja Classicauto Cup 2008
11 maja 2008 roku (niedziela)

Impreza odbędzie się w niedzielę 11 maja 2008 roku na lotnisku w Ułężu oddalonym o 100 km od Warszawy w stronę Lublina. Podczas track day'a zostaną rozegrane dwa Oes-y o długości ponad 3 km, przejeżdżane kilkukrotnie. Czas przejazdu każdej załogi będzie liczony przy wykorzystaniu najlepszej aparatury stosowanej w RSMP włącznie z procedurą startową (sygnalizator świetlny) co zdecydowanie podniesienie atrakcyjność tego eventu. Oczywiście charakter naszych imprez się nie zmienił i nadal kładziemy duży nacisk na profesjonalną i przyjacielską rywalizację w piknikowej atmosferze.

Funkcję Organizatora tegorocznej imprezy w Ułężu pełni firma zajmująca się profesjonalną organizacją eventów sportowych Racing s.j. www.racing.pl

Sponsorem imprezy jest firma Link4 www.link4.pl oferująca specjalny pakiet ubezpieczenia OC dla samochodów zabytkowych.

Koszt wpisowego wynosi:
200zł w przypadku wpłaty dokonanej do 21.04.2008
250zł w przypadku wpłaty dokonanej w okresie od 22.04.2008 do 09.05.2008

Pilot jest wymagany ze względów bezpieczeństwa i ze względów organizacyjnych - planujemy start każdej załogi co 1 minutę.
Zapraszamy do Ułęża na super zabawę w unikalnej piknikowo-wyścigowej atmosferze już 11 maja 2008r.!!!

Więcej informacji: http://www.classicauto.pl/imprezy2008.html

ktos sie wybiera ze 126p ?
ja się wstępnie pisze

No ja też planuję się wybrać.

ja bym chcial ale najprawdopodobniej nie bedzie kasy. Moooze sie uda ale zaczynam watpic. Zastanawiam sie czym podyktowane sa takie koszta wpisowego
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-04-14 10:19:19 ]

no właśnie wpisowe to dla mnie jest bardzo nie halo :/, ale po tym jak zobaczylem chłopaków w poznaniu to mam wielkie cisnienie aby sie tam wybrac

Poznań jeszcze bedzie

Ja w końcu jade na Modlin i Miedzianą, na Ułęż się nie wyrobię.

Cytat:
2008-04-14 11:55:05, MAD_DOGG pisze:
Ja w końcu jade na Modlin i Miedzianą, na Ułęż się nie wyrobię.

nie wyrobisz sie z autem? co znowu modzisz?

Seryjny układ zasilania mi nie podchodzi Poza tym są inne, nie związene z samochodem przeszkody...

ło toć to niedaleko łodemnie... chiba zezmę fotelik dziecięcy z zawartością i pojadę zobaczyć toto...

Serdecznie zapraszamy na Classicauto Track Day "Mazowiecki", II-gą Eliminację Classicauto Cup 2008.

Impreza odbędzie się w niedzielę (!) 15 czerwca 2008 roku na lotnisku w Modlinie oddalonym o 30 km od Warszawy w stronę Gdańska. Podczas track day'a zostaną rozegrane dwa Oes-y o długości ponad 3 km, przejeżdżane kilkukrotnie. Czas przejazdu każdej załogi będzie liczony przy wykorzystaniu najlepszej aparatury stosowanej w RSMP włącznie z procedurą startową (sygnalizator świetlny) co zdecydowanie podniesie atrakcyjność tego eventu. W ramach dodatkowych atrakcji każdy z uczestników będzie miał możliwość skorzystania z odpłatnego cateringu, co-drive'u Citroenem Saxo oraz jazdy na trolejach.
Funkcję Organizatora imprezy w Modlinie pełni firma zajmująca się profesjonalną organizacją eventów sportowych Szkoła Jazdy Racing www.racing.pl
Sponsorem imprezy jest firma Link4 www.link4.pl oferująca specjalny pakiet ubezpieczenia OC dla samochodów zabytkowych.
W związku z licznymi prośbami uczestników, w GRUPIE II zostały utworzone dwie klasy pojemnościowe: do 3000 ccm oraz powyżej. Więcej informacji w Regulaminie Classicauto Cup 2008. Punkty będą liczone wstecz od I Eliminacji w Ułężu.

Terminy nadsyłania zgłoszeń i wysokość wpisowego uzależniona od terminu oraz typu samochodu:
- Zgłoszenia przesłane do dnia 03.06.2008r.: 250zł
- Zgłoszenia przesłane w terminie 04.06.2008.r-13.06.2008r.: 300zł
- Dla samochodów produkcji krajowej wyprodukowanych do 1983 roku (włącznie) oraz dla wszystkich samochodów wyprodukowanych do 1970 roku (włącznie) wpisowe zostaje obniżone do kwoty 170zł w okresie do 03.06.2008r. oraz do 220zł w okresie od 04.06.2008r. do 13.06.2008r.

Pilot jest wymagany ze względów bezpieczeństwa i ze względów organizacyjnych - start każdej załogi odbywa się co 1 minutę.

Wstęp dla Kibiców jest niestety limitowany.

Przepraszamy za przesunięcie terminu imprezy o 1 dzień.

Wszystkie materiały informacyjne dla uczestników (regulaminy, zgłoszenia) oraz dla kibiców (zgłoszenia) i dziennikarzy znajdują się tutaj: http://www.classicauto.pl/imprezy_2_2008.html

Zawsze cos kurrrrrrr ....a poprzeuwają ja mam KAMIONKI w tym terminie

To przyjedz na Miedziana Górę, masz blizej niz na Modlin

Tydzień przed kielcami jest BT Cerwona woda i niewiem czy bedzie czym na kielce jechac