Wyprzedaż nowych starych Fiatów (link) w Danii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dania

No i co wy na to ?

Oniemiałem... to jest RAJ
Jakoś nie widzę cen, albo ślepy jestem albo co... ale chyba tanio nie jest

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2008-04-14 13:37:52 ]

Są podpisy po niemiecku ... najdroższa jest chyba beta berlina za 6500 E

masakra!! zbieram szczene z podłogi, mógłbym tam zamieszkać!! coś niesamowitego!!

ale gdzie sa ceny ?

Cytat:
2008-04-14 14:00:08, stasiu pisze:
ale gdzie sa ceny ?

pod obrazkiem - 4000E - nie wszystkie mają ceny

masakra

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

cos pieknego. da sie to realnie kupic i przywiezc?

masakra! ale co to w ogóle jest i skąd się wzięła ta kopalnia fiatów?
(poza tym, że z Danii)...

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2008-04-14 23:44:04 ]

To jakis Raj na ziemi

o ku*** bierzemy ekpie i jedziemy tam na szaber

tej no masakra o co wogóle chodzi kto to tak trzymał i po co, dlaczego to sprzedaja, do muzeum odstawic i dbać, folia na fotela poprosto masakra

ja pierdole...chyba muszę kraj zmienić...no RAJ...

Try3ek dlaczego do muzeum? na drogi to i niech legendy żyją!, to piękne wozy, bardzo fajna akcja taka wyprzedaz, ten kto ma kase, ten kupi i na pewno bedzie o nie dbal

Dokonalem dochodzenia.

Znalazlem miasto. Znalazlem dilera i numer telefonu.

Podczas 3 proby udalo mi sie dorwac szefa tego przybytku.

Na sprzedaz sa 3 nowe Fiaty 127. Cena za sztuke 5500 €
Fiaty nie ruszane od czasu kiedy trafily do salonu wiec wedlug mnie do totalnego remontu

Cala reszta nowa nie jest.

Fotek diler nie posiada i posiadac nie zamierza.

Powiedzial mi : jestes zainteresowany ? Przyjezdzaj laweta, obejrzyj i kup.

Mimo wszytsko uwazam ze akcja jest jak najbardziej w pytke! Oby wiecej takich lalytasow sie pojawialo. Jak sie kiedys gdzies pojawi nowe 125 to jade!!

Tym razem juz prawie jechalem , tak sie napalilem... Dobrze ze sie udalo najpierw dodzwonic.

na 14 zdjęciu widać żółtą 126 jak mnie oczy nie myla

Graphic nie mylą

W Danii sa b. wysokie podatki w tym "akcyza" od nowych samochodow. Wydaje mi sie ze w tym wypadku jest ona wliczona wiec stad takie ceny - salon kasuje mniej niz polowe ceny, tak jak u nas z benzyna, fajkami i wodka...

Cytat:
2008-04-16 16:20:27, borysirl pisze:
Dokonalem dochodzenia. Znalazlem miasto. Znalazlem dilera i numer telefonu. Podczas 3 proby udalo mi sie dorwac szefa tego przybytku. Na sprzedaz sa 3 nowe Fiaty 127. Cena za sztuke 5500 € Fiaty nie ruszane od czasu kiedy trafily do salonu wiec wedlug mnie do totalnego remontu Cala reszta nowa nie jest. Fotek diler nie posiada i posiadac nie zamierza. Powiedzial mi : jestes zainteresowany ? Przyjezdzaj laweta, obejrzyj i kup. Mimo wszytsko uwazam ze akcja jest jak najbardziej w pytke! Oby wiecej takich lalytasow sie pojawialo. Jak sie kiedys gdzies pojawi nowe 125 to jade!! Tym razem juz prawie jechalem , tak sie napalilem... Dobrze ze sie udalo najpierw dodzwonic.

A nie wiesz czy sprzedaje części??
No i jaki jest do niego numer oraz czy gada po English??

wiesz co , to bylo miesiac temu.

Nie mam juz numeru ale mozesz go znalezc tak jak ja to zrobilem.

Na stronie z linka masz nazwe miasta, na zdjeciu widac nazwisko dilera, ewentualnie wpisz miasto i IVECO . Uzywasz google i masz numer.

Wydaje mi sie ze czesci nie ma w sprzedazy. Bardzo ciezko bylo sie czegokolwiek od goscia dowiedziec. Szef mowi po angielsku ale slabo i woli po niemiecku a najlepiej to po dunsku.

GOOD LUCK!