Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() sebioza (S) MEGA ŁADZIARZ ![]() Łada 21053/Focus MK3 Warszawa | 2008-06-04 10:38:45 No ja tam zaczepny nie jestem, ale na takie okazje wożę w aucie rozsuwaną pałkę. Choć z drugiej strony wole jej nie używać, szczególnie w centrum, gdzie jest kamer jak mrówków i potem ja będę miał gorzej niż taki palant. |
![]() sebioza (S) MEGA ŁADZIARZ ![]() Łada 21053/Focus MK3 Warszawa | 2008-06-04 11:36:55
Tak mówię o tym i wiem, że za to można beknąć. Wytoczyłem sobie też w pracy kij baseball-owy z aluminium, ale tego nie wożę. ![]() |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2008-06-04 11:51:19 Witam
I tak Kowal masz mocne nerwy, że wytrzymałeś emeryta i nie obtłukłeś, bo po akcji z neseserem na twarz to chyba bym, sięgnął po klucz do kół ![]() |
![]() Rafael_Black SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA SAMARA Rzeszów | 2008-06-04 12:55:05 Hehe ja w drzwiach (tej poleczce/schowku) rozsuwany taki klucz do kol ;p
A jesli chodzi o bezpieczenstwo jazdy mlodzi kontra osoby starsze ciekawy odcinek (jak zwykle humorystycznie) Top Gear Klik ! Hyh u mnie w miescie jakis gnoj ostatnio podpala auta ... Wlasnie bylem zobaczyc na parking pod jednym z supermarketow. 3 auta zjarane tak porzadnie, jedno podobno zabrali, a piąte przytopione ;/ Jezeli ktos nie mial ubezpieczonego auta od NW czy cos.... Eh rozplakac sie i nic wiecej... Hyh i ja Cie podziwiam !! Też bym chyba nie wytrzymał... Jak bym dostala takim neseserem to juz pewnikowo. Pierwsze co mi przyszlo do glowy. Wyrwadz dziadzi neseser i sobie pojechac... Ale oczywiscie to mnie by scigali za kradziez ! A świetnie zrobiłeś ! Znając życie, przyjechali by nieiescy, pospiwywali, on by pewnie dostał mndata a Ty... fige. Tłumaczenie niebieskich "Ten Pan nie przyszedł tu by zdemolować Panu auto." To usłyszał moj ojciec po tym jak dwóch wyrostków bijac się wgnietli maske w aucie ojczulka. Aż krwe człowieka zalewa ! |
![]() jacek2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2103 2.0DOHC Łódź | 2008-06-04 18:55:02
Kowal niepotrzebnie trzeba było dziadzia złapać za krawat przez szybę i sprawdzić jak szybko biega od świateł do świateł!!! a tak na poważnie to w takich sytuacjach tylko spokój nas ratuje-dobrze rozegrałeś akcję!!! |
![]() Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2008-06-04 21:57:41 Wyrwanie nesesera i odjazd- to tylko zabezpieczenie dowodow zbrodni ![]() Oj nerwy trzymac na wodzy trzeba- i trzezwo myslec- a to nie idzie w parze w takich przypadkach. |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2008-06-04 23:24:09 hmmmm dobrze, ze u nas nie kazdy ma bron. Ja bym takiego od razu odstrzelil.... |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2008-06-05 09:56:06
Dotyczy to zwłaszcza pijanych kierowców ![]() |
![]() jacek2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ LADA 2103 2.0DOHC Łódź | 2008-06-08 15:55:51 wczoraj w godzinach wieczornych wracając z pracy podjechałem pod wypożyczalnię DVD,kręciło się tam sporo pijanych wyrostków!!gdy odjeżdżałem dwóch palantów wpadło na pomysł że kopną sobie w ładę-jeden zamachnął się kopytem na tylny błotnik ale widząc co się kroi lekko przyspieszyłem i udało mi się uniknąć spotkania z trampkiem!!lekko podku........ wziąłem głęboki oddech i jadę dalej!!po drodze mijam dwóch kolesi którzy ostro się okładają-krew się lała!!podjeżdżdzam pod blok a tam watacha jakiś pseudo miłośników piłki podąża i po kolei wywala śmietniki,tłucze butelki no i oczywiście interesuje się zaparkowanymi autami!!krew mnie zalała!!!
jeśli nasz udział w EURO ma się z czymś takim wiązać to sorry!!dodam że mieszkam w dość spokojnej okolicy gdzie wcześniej takie sytuacje raczej się nie zdażały!!co jest grane ![]() ja rozumiem że można się cieszyć z naszego udziału w mistrzostwach ale demonstrować to w ten sposób?? |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2008-06-08 20:06:40 a gdzie tak sie dzieje? U mnie w okolicy spokoj, nie liczac sasiada, ktory od dluzszego juz czasu grozi mi poprzebijaniem kol.... zazdrosc straszna rzecz. |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2008-06-09 11:10:25 Ja miałem pracodawcę psychola. Kiedy odeszłem z jego roboty to nie chciał mi w terminie wysłać PIT-u za zeszły rok. Kiedy zadzwoniłem do niego i powiedziałem mu że nie mam zamiaru płacić przez niego kary w skarbówce za niezłożenie w terminie zeznań, to ten furiat wydarł na mnie ryja, powiedział, że mam zamknąć dziób, a jak mnie spotka gdzieś na ulicy, to mi mordę obije i się rozłączył. Po czym następtnego dnia wysłał do mnie polecony z PIT-em 37. Po prostu kompletny świr i imbecyl.
Jakby co to jest oddział Telepizzy w Bydgoszczy, ul. Poznańska 10 w Bydgoszczy, gdyby ktoś przejeżdżał przez Bydgoszcz, to omijać szerokim łukiem, co by tego psychola nie wspomagać. [ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2008-06-09 11:10:43 ] |