Pomoc w kupnie-sprowadzeniu Manty...aukcja Ebay

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,jak wspominalem wczesniej szukam takowego timera, znalazlem. Oto link do aukcji:
http://cgi.ebay.pl/_W0QQitemZ290234488824

Nie znam niemieckiego,wiec nie wiem,czy nawet jest na chodzie.W dodatku troche sie zestarzalem jesli chodzi o sprowadzanie aut od naszych sasiadow. Moze ktos z klubowiczow,przypadkiem wybiera sie w tamte rejony i bylby w stanie zalatwic formalnosci i sprowadzic auto?Prawdopodobnie na lawecie.Oczywiscie nie pozostane dluzny.Prosze o pomoc. Takiego autka wlasnie szukam.

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz_P dnia 2008-06-05 16:50:51 ]

pomoc przed duże "P"
A co do samego autka, to fakt... piękny oldschool. Trochę miłości, cierpliwości i będzie z niego niezły kozak.

Jak nikt Ci nie odpowie, to umów się z przygranicznym laweciarzem (pełno ich na allegro) i w drogę. Formalności jak zwykle pomoże załatwić sprzedający, a jak będziesz miał już furę po polskiej stronie to już sobie poradzisz. Chyba że laweciarz po dobrej stawce zwiezie autko pod samą izbę.

WItam,

nie mam czasu teraz tlumaczyc calosci
jesli bardzo chcesz zglos sie na priv to jutro sie machnie.

Natomiast krotkie info auto nie ma briefu...
gosc pisze ze po odrestaurowaniu przydziela nowy
ale chcac sciaganc je do Polski i zarejestrowac musisz miec brief,
ktory niestety w tym wypadku sie zgubil

jakbys nie patrzyl dupa z tylu

mowie Ci pogadaj z gosciem co ma ta Mante w Opolu
ogladalem ja i jest na bank w lepszym stanie od tej co w aukcji...

ogladalem juz sporo mant i innych starych opli
Ot takie zboczenie i ta nie byla taka zla
zwlaszcza ze tych aut jak na lekarstwo

Pozrawiam

Dziekuje Pabelo,faktycznie,beda klopoty. Sadze,iz temat tego egzemplarza mozemy uznac za zamkniety,aczkolwiek,jesli komus obije sie o oczy podobny egzemplarz,to prosze pisac)