| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2008-05-30 22:19:04 Wiem że temat posta "chwytliwy" jest trochę i żeby nie zakładać kilku wątków naraz, pozwolę sobie na zadanie kilku pytań w jednym. A mianowicie:
1) dodatkowe światło stopu w zenderku świeciło i przestało, podglądałem gdzie i jak mogą iść kabelki do tego, ale za chiny ludowe nie mogę tego rozgryźć. Potrzebuje pomocy. 2) chodzi o ochronę lakieru, wiadomo co poniektórym, że miałem dzwona, auto będzie do odbioru w poniedziałek ze świerzym lakierkiem na przodzie, powiedzcie mi ile taki lakier twardnieje, jak o niego w tych pierwszych dniach zadbać? Odbieram je praktycznie prosto z lakierni. 3) Stawiam skrzynkę dobrego browara dla tego, kto wykuma jak zreanimować gril z F1.
|
skogskyrkogarden Sympatyk FEFK +46 7 62 89 15 93 te ... stockholm | 2008-05-30 23:08:25
,, kto wykuma jak zreanimować gril z F1. ,, --------> zreanimować znaczy sie pokleic ??? |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2008-05-30 23:33:37
kleić uczą już w przedszkolu, zreanimować znaczy dorobić uchwyty, wypełnić ubytki, itp. |
skogskyrkogarden Sympatyk FEFK +46 7 62 89 15 93 te ... stockholm | 2008-05-30 23:37:00
,, dorobić uchwyty,, mozna je od czegos innego dokleic ? ,,kleić uczą już w przedszkolu,, !!! |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2008-05-30 23:44:37
ktoś się tu troszkę uniósł, pewnie że dokleić, tylko jak, jak wykumać wzmocnienia i takie tam, bez teoretyzowania, konkretne propozycje, porady, bo to że skleić, poskładać, zesztukować itp. to "niestety" wiem... |
skogskyrkogarden Sympatyk FEFK +46 7 62 89 15 93 te ... stockholm | 2008-05-30 23:50:54 Suchii
JA po kraksie zanioslem resztki grila do pana co *spawa * plastyk i za operacje - za kazdy spaw wziol 5 zl . Zawodowo zarabia tym na zycie - spawa plastyki do aut w KOSZALINIE . Reszta na GG lub PRIV dane zakladu !!!!!! Wszystko odtwarza ze szczatkow bez problemow !!!! |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2008-05-31 00:10:35
dzięki za konkret, naprawdę
Mój problem polega na tym że nie mam wszystkich szczątków, brak uchwytów, "prawego łuku" i paru jeszcze duperelek zmusza mnie do wymyślenia jak to poskładać. Tak sobie myślałem że kupie zwyklasa i z niego wytnę uchwyty, ale nadal brakuje mi małego kawałka (prawy łuk) i z tym nie bardzo wiem co zrobić niestety |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2008-05-31 10:30:27 No a pozostałe pytania? Nikt nic nie wie? Czeski film?
Poradźcie coś... |
Suchii Sympatyk FEFK MKVII 1.8 (LPG) Gdynia | 2008-05-31 10:51:26 MAG, w życiu nie byłem na szczotkach, może jestem zboczony, ale czerpię pewne przyjemności z mycia auta samemu na jedynie słusznej myjni na karwinach
Obawiałem się o lakier, bo jak pisałem będzie świerzynka, właśnie dostałem info że go pryskają bazą. Martwi mnie inna sprawa, Pan mechanik-lakiernik powiedział mi właśnie że nie może odpalić auta, dziwna sprawa bo po dzwonie odpalałem i jechałem nawet nim, tak sobie myślę że mógł wyskoczyć mu bezpiecznik od pompy paliwa. W pierwszym toku rozumowania myślałem że słabe aku, ale kontrolki nie przygasają przy próbie odpalenia, więc stawiam na ten bezpiecznik. Muszę tam podjechać i oblookać temat. |