Pierwszy ogólnopolski zlot SWAP-ów??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co myślicie o czymś takim? Przebudwanych samochodów jeździ coraz więcej. Może warto byłby coś takiego zrobic??
Miejsce jest: www.trs-racing.yoyo.pl/Tor%20Testowy.htm

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2008-01-27 11:15:16 ]

pomysl nawet fajny

Zawęziłbym go do samochodów produkcji włoskiej i polskiej. Termin...okolice lata (żeby każdy mógł się przygotowac). Zaliczyłbym też samochody "rajdowe" (NIE MYLIC Z TUNINGOWANYMI!!) Wszelkie repliki samochodów rajdowych i ogólnie samochody przygotowane lub stylizowane na rajdowe i wyścigowe. Nazywac by się to mogło...np RALLY DAY czy RALLY SHOW...coś w tym guście. Myślę, że dałbym radę załatwic legalne wynajęcie toru Wyrazów. Zorganizowalibyśmy jakąś próbę sportową itp.

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2008-01-27 11:23:02 ]

pomysł fajowy

no i w zasadzie dobrze, ze rozne auta by byly.. Sporo jezdzi w szczegolnosci swapow 126p, 125p, SC czy CC a zapewne pojawilyby sie i jeszcze jakies inne, no a miejsce widze, ze konkret rajdowek tez jest od pyty.
Kwestia na ile dni i jak z noclegiem, oplatami no i oczywiscie reklama

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2008-01-27 11:28:16 ]

jestem za

tor fajowy,w sam raz dla kantyny

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

bardzo dobry pomysł

zgadzam się bardzo fajny pomysł

jak termin byłby dogodny i weekendowy to bankowo z Yankim też byśmy się pokazali, tylko jeszcze Nitro łady weź pod uwagę też jest dużo fajnych swapów spod tej marki.

Jak nie bedzie kolidowalo z BT to tez sie chetnie pojawie.

rowniez jestem za o ile rajdowka nie-swapem mozna sie bedize pokazac i o ile nie bedzie w srodku wakacji

Z pomorza trochę daleko ale szczerze popieram pomysł

moze bym sie wyrobil do polowy wakacji... tez bym postaral sie wpasc;D tor wypasik;] moze tak poczatek sierpnia lub koniec lipca;]

Ciekawy pomysł i popieram go.

Jeśli bym skończył, to bym wpadł. Finał prac planuję na maj - czerwiec, więc z miłą chęcią bym przyjechał na takową libację

Poszedł Priv

tez bym chetnie sie zjawil moim cc16v

-----------------
Franky Garage

Ja tylko w imieniu 126poznan przypomniane wszystkim posiadaczom Fiatów 126p/el/bosmali etc. ze V Ogolnopolski Zlot Fiatów 126 22-24 sierpnia 2008 w Poznaniu
Zapraszamy

Pomysł super, jak tylko ogarnę się z kantem to z chęcią bym się pojawił.

zlot swapów dobry pomysł tyle rzeźby w jednym miejscu